ΕΕΕ COCA COLA: Οι ανάλυση του Goldfish

Η συγκεκριμένη μετοχή έχει άμεσα και ισχυρά συμφέροντα στην ανατολική Ευρώπη & Ρωσία εξού και η κατάρρευση της μετοχής με την έναρξη των εχθροπραξιών και την πολιτική απόφαση για απόσυρση των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων από Ρωσικά εδάφη. Το ενδιαφέρον μας εντοπίζεται στο γεγονός ότι κυματικά δείχνει να διορθώνει το σύνολο της ανόδου από τα χαμηλά των ετών 2008 – 2009. Επίσης, η διόρθωση αυτή, η οποία είναι μεγάλη χρονικά, δείχνει να είναι στο πολύ τελευταίο στάδιό της. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ως μία πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία σε μέσο-μακροχρόνιο ορίζοντα σε ένα σημαντικότατο Blue chip της εγχώριας και όχι μόνο αγοράς.

Στο διάγραμμα που ακολουθεί φαίνεται η μεγάλη χρονική διάρκεια της διόρθωσης και η εσωτερική δομής της, η οποία στη καλύτερη των περιπτώσεων θα παραμείνει ”abc” 3-3-3:

Αν παραμείνει η δομή 3-3-3 τότε στη μετοχή απομένει μόνο μία ακόμα καθοδική κίνηση για να προσεγγίσει τον τελικό καθοδικό της στόχο:

Ακύρωση του περιγραφόμενου σεναρίου θα έχουμε μόνο με άμεση ανοδική διάσπαση των 20,73 ευρώ (όπου και η μετοχή γυρνάει βραχυχρόνια σε long). Στο βασικό σενάριο θα αναμένουμε την μετοχή να κινηθεί σε νεότερα τοπικά χαμηλά και τυπικά κάτω από το χαμηλό του 2020. Μέγιστη εστίαση στον RSI ημέρας αφού είναι αρκετά πιθανό να έχουμε και θετική απόκλισή του με τα νεότερα χαμηλά στην τιμή. 

Οι τυπικοί καθοδικοί στόχοι αναγράφονται στο διάγραμμα, αλλά μεγαλύτερη σημασία θα πρέπει να δoθεί στην εμφάνιση των τελευταίων 2 καθοδικών κυμάτων (3 & 5) και σε τυχόν απόκλιση του RSI. Την χρονική αυτή περίοδο θα πρέπει να ξεκινήσουν και οι πρώτες σταδιακές αγοραστικές τοποθετήσεις με μέσο – μακροχρόνιο ορίζοντα.

Η ανάλυση είναι μικρό μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το τελευταίο περιλαμβάνει ακόμα αναλύσεις για JUMBO, SP500, DJIA  DAX και ΓΔ. Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στην κορυφή της σελίδας και να ακολουθήσεις τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΛΑΙΣ ενδείξεις αλλαγής τάσης

ΔΕΗ πάει για C&H?

ΜΥΤΙΛ, ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ (ZELIS)

ΠΛΑΘ (ΤΑΣΟΣ)

ETE

ΑΛΦΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *