ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Σχολιασμός για τη μικρή και τη μεγάλη εικόνα – ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΜΟΗ, ΔΕΗ, ΤΙΤΑΝ FTSE, FTSED

Σήμα εισόδου βάσει fractal trading χθες σύμφωνα με τις σημειώσεις στο ημερήσιο διάγραμμα των τιμών των ΠΛΑΘ, αφού με πολύ "κόπο" κρατήθηκε η στήριξη από την κάτω γραμμή του ήπια ανοδικού καναλιού που φαίνεται να διαμορφώνεται κοντά στον πάτο της τρικυματικής διόρθωσης ως το 50% όλης της εντυπωσιακής ανόδου από τα χαμηλά της πανδημίας.

Η μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη τάση είναι πτωτική και το ελάχιστο που απαιτείται προκειμένου να βελτιωθεί είναι η ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης από τα υψηλά.

Αντίθετα στην ΠΑΠ έχουμε ανοδική τάση με τις τιμές να ισοφαρίζουν το υψηλό έτους και υψηλότερο κλείσιμο  περισσότερων από 12 ετών, από τον Οκτώβριο του 2010.

Η προοπτικές δείχνουν περαιτέρω άνοδο και το μοναδικό ερωτηματικό είναι το κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει άμεσα, δεδομένης της αρνητικής απόκλισης που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα.

Στο ημερήσιο έχουμε επίσης σήμα αγοράς όπως των ΠΛΑΘ πριν από έξη συνεδριάσεις που επαληθεύεται από την κίνησε που ακολούθησε. Η διόρθωση που προηγήθηκε ήταν έντονη αλλά σταμάτησε στον απλό 200ρη κινητό του ημερήσιου όπως και στον εκθετικό κινητό 50 εβδομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSEDΜΟΗ Ένδειξη αλλαγής τάσης

FTSE σήματα Fractal trading

ΟΠΑΠ

ΟΤΕ Στόχοι ΔΠ κι η κυματική εκτίμηση του Διόφαντου

ΔΕΗ

ΤΙΤΑΝ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *