Επικαιροποίηση του Goldfish για VIX, DJIA, ΓΔ, ΔΤΡ – Συζήτηση για ΟΠΑΠ

VIX 

Επιβεβαίωση για την ένδειξη αντιστροφής που μας παρείχε ο δείκτης φόβου. Οι εν λόγω αποκλίσεις φαίνεται ότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στους εκάστοτε πυθμένες και κορυφές των αγορών της W. Street:

DJIA

Όπως είδαμε και στο προηγούμενο σχόλιο, υπάρχουν δείκτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει ένα πλήρες καθοδικό προωθητικό.

Σε αντίθεση με αυτούς οι DJIA & SP500 διατήρησαν 3κυματική την κάθοδό τους.

Ένας βασικός τρόπος για να παραμείνουν συμβατοί μεταξύ τους είναι η διόρθωση τους να είναι ένα ευρύτερο ”abc” (η εναλλακτικά ”wxy”).

Στην περίπτωση αυτή η συμβατότητα θα είναι πλήρης με ένα διορθωτικό τύπου 3-3-5 (έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη κυματική ταύτιση στο δεύτερο καθοδικό σκέλος σε όλους τους δείκτες).

Αυτό είναι και το βασικό μας σενάριο.

Να επισημάνουμε ότι σε τέτοιου είδους διορθώσεις η ανοδική επαναφορά ενδέχεται να είναι ισχυρότατη ακόμα και να επανέλθει στα προηγούμενα υψηλά ως ”flat”  (και στην ειδική περίπτωση του ”expanded flat” ακόμα και να τα υπερβούν).

Γ. Δείκτης

Η ανοδική αντίδραση που αναμέναμε ήρθε ελάχιστα υψηλότερα από την ζώνη του 38% – 40% retracement που είχαμε θέσει στον Γ. Δείκτη.

Βραχυχρόνια, αναμένουμε ανοδική συνέχεια με πρώτο στόχο τις 903 μονάδες:

Αρκετά πιθανό η τρέχουσα ανοδική αντίδραση να είναι οξεία και να μην χρειαστεί να μεσολαβήσει ιδιαίτερος χρόνος για να ολοκληρωθεί ως abc.

ΔΤΡ

Παρόμοια και η εικόνα στον δείκτη τραπεζών. Αναμένουμε και εδώ ένα ανοδικό 3 κυμάτων χωρίς ιδιαίτερες χρονικές καθυστερήσεις:

Τα παραπάνω είναι ένα μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού των πελατών της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεφρίαση της εβδομάδας. Το τελευταίο έχει ακόμη αναλύσεις για ΜΥΤΙΛ, ΕΧΑΕ, ΒΙΟ, ΜΠΕΛΑ και ΟΠΑΠ.

Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να ενταχθεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στην προσφορά στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια των χρηστών για ΟΠΑΠ της 22 και 23/3/22

ΔΤΡ Προσπάθεια ανατροπής της κακής εικόνας

ΔΕΗ 4 μήνες σε καθοδική τάση

ΠΕΤΡΟ

ΤΙΤΑΝ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *