Η μεγάλη εικόνα του gpap90 για τον SP500

Μέχρι το 2050-70 που ίσως έρθει στο τέλος της η Αμερικανική αυτοκρατορία δηλώνω σούπερ αισιόδοξος και πολύ επιθετικά μάλιστα. Το τελευταίο 5ο κύμα θα είναι σφοδρό! Ο λόγος που περιμένω να είναι τόσο απότομο και γρήγορο είναι λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας, την ευκολία συμμετοχής τους παγκόσμιου πληθυσμού στις αγορές καθώς και την αύξηση τυπώματος χρήματος αφού όσο αυξάνεται η τεχνολογία θα μειώνονται οι διαθέσιμες δουλειές, άρα ο κόσμος θα πληρώνεται να κάθεται. Όσο γρήγορα αλλάζει η ζωή γύρω μας (όλα ίδια μένουν να το πάμε και φιλοσοφικά) αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ, τόσο γρήγορα θα είναι και το πάνω αλλά και τα κάτω. Το γράφημα απο μόνο του μας δίνει και μια εικόνα το πόσο γρήγορα πήγαινε ο κόσμος αν τα χρόνια. Αν ήμουν θεσμικός και έπρεπε να επενδύσω για έναν ορίζοντα 20-30 ετών θα αγόραζα τα εξής.
1) Bitcoin
2) Growth (Data,Cloud,Cyber Security)
3) Bio-tech
4) Entertainment (Metaverse-Gaming-Recreational Cannabis)
5) Energy

Επίσης μου αρέσει και αυτό ακόμα πιο αισιόδοξο σενάριο! παρατηρήστε όμως οτί ο RSI μήνα πέφτει κάτω από 20 μία φορά στα 35-37 χρόνια, είναι πολύ παραπλανητικό έως αδύνατο να περιμένουμε τον rsi η τα κύματα για να βρούμε τη μεγάλη καταστροφή!

Εικονίδιο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *