Σημαντική αντίδραση ΓΔ, FTSE, ΔΤΡ, ΕΤΕ. EUROBANK, ALPHA BANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Κερί αντιστροφής χθες με την κίνηση από την υπερπωλημένη ζώνη στο ημερήσιό τους να δυναμώνει για τους βασικούς δείκτες της αγοράς που στο μηνιαίο τους έχουν αυτή τη στιγμή διασπάσει ανοδικά τα επίπεδα και και τους κινητούς των οποίων η καθοδική διάσπαση χτύπησε το καμπανάκι ότι η άνοδος είχε ολοκληρωθεί στα υψηλά του Φεβρουαρίου.

Σημασία στατιστικά έχει βέβαια να μείνουν οι τιμές πάνω από αυτά τα επίπεδα αλλά και και τον κινητό 12 μηνών που αόμα δεν έχει διασπαστεί ανοδικά, στο κλείσιμο του μήνα όπως έχουμε αναφέρει κι εδώ.

Ήδη η ανοδική αντίδραση έχει διορθώσει περισσότερο από 38,2% όλο το πτωτικό κλείνοντας πτωτικά gaps αλλά αφήνοντας ήδη τρία ανοδικά.

Σημαντική η αντίδραση στον ΔΤΡ που για λίγο δεν έφτασε στο 50%, αφού έφαγε και το περισσότερο ξύλο, επιβεβαιώνοντας τη θεωρία του πιεσμένου ελατηρίου.

Την μικρότερη αναλογικά ανοδική κίνηση έχει ως τώρα η ΑΛΦΑ παρά το γεγονός ότι είχε εισέλθει βαθύτερα από όλες στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών στις 8/3/22.

Πολλές μετοχές "διέπρεψαν" στη χθεσινή συνεδρίαση κι όχι μόνο οι τράπεζες. Μια από αυτές, η ΤΕΝΕΡΓ "τίμησε" την προχθεσινή ενεργοποίηση της κούπας της με μια άνοδο >8% σε νέα ιστορικά υψηλά, που επιτεύχθηκε με σημαντική αύξηση του όγκου. Στόχος στα 17,34 ευρώ κι ο ελάχιστος στα 16,24.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *