ΜΟΗ: Ενδείξεις αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης

Σε χαμηλό 11 μηνών χθες με καθοδική διάσπαση του πλαγιοανοδικού καναλιού και των πέντε τελευταίων εβδομαδιαίων low fractals, οπότε έχουμε πλέον σαφή ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης.

Στο μηνιαίο δεν είχε σχηματιστεί κανένα low fractal κατά την ανοδική αντίδραση από τα χαμηλά του 2020 η οποία δεν έφθασε ούτε στα μισά της δραματικής πτώσης από τα ιστορικά υψηλά του 2019. Έτσι δεν έχουμε ένδειξη αλλαγής της τάσης που ήταν ανοδική με όρους fractals, πλην όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί η διάσπαση τόσων μηνιαίων χαμηλών.

Στο ημερήσιο βέβαια η ένδειξη αλλαγής της τάσης ήρθε από τις 7/2/22 και επαληθεύτηκε τελικά από την 1/3/22. Η θετική απόκλιση που βλέπουμε στο ημερήσιο δεν υφίσταται στο εβδομαδιαίο κι ο RSI απέχει ακόμα αρκετά από την υπερπωλημένη ζώνη τιμών.

Κι η οπτική γωνιά του Παντελή:

Εικονίδιο

Πολλοί από τους χρήστες μας εκτιμούν ότι η τιμή της μετοχής είναι ήδη προκλητικά φθηνή αλλά η τεχνική εικόνα δείχνει ότι μπορεί να τη δούμε και φθηνότερη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500, DJIA, NASDAQ Θετικές αποκλίσεις

ΤΕΝΕΡΓ Σενάριο CUP & Handle

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *