OTE: Κοντά σε στηρίξεις – EEE: Σε αναζήτηση του πυθμένα

ΟΤΕ

Δεύτερη συνεδρίαση μετά την ένδειξη αλλαγής τάσης από τη διάσπαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά στο ημερήσιο κι οι τιμές έχουν ήδη δικαιώσει την ένδειξη και τις αρνητικές αποκλίσεις του RSI σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο (όπως και το short του Διόφαντου).

Ήδη προσεγγίζονται οι πρώτες ανοδικές γραμμές τάσης σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο στο οποίο καλό θα ήταν να μην χαθεί η στήριξη στα 14,90 ευρώ μια κι αυτό θα ήταν ένδειξη αλλαγής και της μεσοπρόθεσμης τάσης.

Στη μεγάλη εικόνα η τάση παραμένει ανοδική αλλά κι εδώ υπάρχει αρνητική απόκλιση. Οι στηρίξεις από τα low fractals δεν βοηθάνε αφού είναι πολύ χαμηλότερα από το 61,8% fibo επίπεδο διόρθωσης, στα 11,90 ευρώ, με κυρίαρχο σενάριο τη διόρθωση του ανοδικού από τα χαμηλά της πανδημίας.

Αναζητώντας τον πάτο, ας ρίξουμε μια ματιά και στο εβδομαδιαίο όπου είμαστε βαθιά στην υπερπουλημένη ζώνη και προσεγγίζεται το 261,8%

Όπως βλέπουμε η πρώτη από τις λίγες ανοδικές γραμμές τάσης που έχουν μείνει αλώβητες στη μεγάλη εικόνα είναι ήδη πολύ κοντά με βάση τους ρυθμούς που συνεχίζεται η πτώση. Ο μήνας βέβαια έχει δρόμο ακόμα αλλά παρατηρούμε και την τρέχουσα θετική απόκλιση που ίσως σημαίνει ότι θα κλείσει υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *