ΔΕΗ: Κι όμως τα κατάφερε – ΑΒΑΞ

Με μια ακόμα βουτιά ενεργοποίησε χθες και τον τελευταίο τοπικό σχηματισμό της διπλής κορυφής ο οποίος ξεκίνησε από τα 9,00 ευρώ, που από στήριξη έχουν γίνει πλέον αντίσταση για τις τιμές, βάζοντας στόχο τα 7,23. Παρά το ότι οι θετικές αποκλίσεις διατηρήθηκαν και να ακολουθήσει μια αντίδραση, ο στόχος αυτός δεν θέλει και πολύ να επιτευχθεί αφού ο RSI δεν έχει μπει ακόμα στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών.

Το χειρότερο όμως είναι ότι με την παραβίαση των 7,80 ευρώ και για όσο οι τιμές παραμένουν κάτω από αυτό το επίπεδο έχουμε ενεργοποιημένο το σενάριο της μεγάλης διπλής κορυφής που θέτει θεωρητικά στόχους απίστευτους. Απίστευτο όμως μου φαινόταν κι ότι όχι μόνο θα διασπαστούν και τα 7,80 αλλά και θα άγγιζαν οι τιμές χθες το 38,2% διόρθωσης όλου του ανοδικού από τα χαμηλά του 2020.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΒΑΞ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *