ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Δυο σενάρια (Goldfish) – COCA COLA, LAMDA DEVELOPMENT

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση ενός ανοδικού προωθητικού από τις 857 μονάδες στον ΓΔ, ο κλαδικός Τραπεζικός δείκτης ήρθε αντιμέτωπος με την βασική του μεσοχρόνια αντίσταση. Κάτι όχι τυχαίο φυσικά.

Εδώ θα κριθεί και το μεσοχρόνιο σενάριο για τον κλάδο.

Στο αρνητικό σενάριο για την αγορά (ΓΔ) θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν ισχυρές ρευστοποιήσεις στις υποκείμενες μετοχές και ο δείκτης δεν θα καταφέρει να επανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα. Στην περίπτωση αυτή και μόνο θα αναμένουμε ένα πολύ τελευταίο ιστορικό χαμηλό για τον δείκτη.

Τυπικά, αυτό θα επιβεβαιωθεί με υποχώρηση του Γ. Δείκτη κάτω από τις 857,87 μονάδες.

Παρόμοια συμπεράσματα και σε κλείσιμο τιμών, αν και η εικόνα είναι ελαφρώς καλύτερη. Τοπική απόκλιση του Rsi δεν έχει ακόμα εμφανιστεί:

Στην περίπτωση επικράτησης του θετικού σεναρίου τότε ο ελάχιστον ανοδικός στόχος είναι η προηγούμενη κορυφή των 924 μονάδων και εκ των πραγμάτων θα θεωρήσουμε ως επικρατέστερο μεσοχρόνιο σενάριο το γνωστό σε εσάς μεσοχρόνιο καθοδικό τύπου ”ending diagonal” που εικονίζεται στη συνέχεια:

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό μέρος του ενημερωτικού που κοινοποιήθηκε στους πελάτες της Vital Finance πριν την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το ενημερωτικό αυτό περιείχε και την ανάλυση για τον NASDAQ που αναρτήθηκε στη σελίδα των ξένων αγορών και αρκετά ενδιαφέροντα για τον RUSSELL, τον ΓΔ, τη ΔΕΗ και τον ΟΠΑΠ.

Αν κάποιος χρήστης ενδιαφέρεται να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές τις αναλύσεις μπορεί να ξεκινήσει από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500 με εκτίμηση του Διόφαντου

3Ε Επίτευξη στόχου Δ.Κ

ΛΑΜΔΑ

ΔΤΡ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *