ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΒΛΧΑΛΚΟΡ: Σε καθοδική τάση

BIO

Επιβεβαίωση της διπλής κορυφής με ενεργοποίησή της  και δεύτερο συνεχόμενο πτωτικό gap. Παράξενη η τελευταία συνεδρίαση κι αν το κακό κλίμα δεν αλλάξει γενικώς αρχής γενομένης από τις μεγάλες ξένες αγορές ο στόχος που μπορεί να πιάσει ο σχηματισμός είναι στα 4,08 ευρώ. Η τάση είναι καθοδική στο ημερήσιο και στο εβδομαδιαίο αλλάζει ένδειξη κάτω από τα 4,34 ευρώ.

Επιδείνωση της εικόνας είχαμε και στην ομόσταβλη ΕΛΧΑ η οποία βρίσκεται επίσης σε καθοδική τάση και μπορεί και χειρότερα αν χάσει τελικά την πράσινη γραμμή στήριξης και την περιοχή με τα τόσα τοπικά χαμηλά. Η τάση στο εβδομαδιαίο αλλάζει πιθανότατα αν χαθούν τα 1,792 ευρώ.

Κρίσιμο είναι επίσης το χαμηλό των 1,764 αφού κάτω από εκεί ενεργοποιείται ο μεγαλύτερος σχηματισμός διπλής κορυφής στα 2,10 ευρώ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *