ΓΔ, ΔΤΡ, FTSED, SP500, NASDAQ, DJIA: Σημειώσεις στο τέλος της εβδομάδας

Κλείσιμο εβδομάδας στα ψηλά με νέα αύξηση του όγκου στους βασικούς δείκτες που επελέγησαν γι αυτή την ανάρτηση.

Η τάση είναι τόσο ανοδική που με έκανε να σκέφτομαι το κανάλι που δημιουργείται στον ΓΔ με την παράλληλη της S2, δεδομένου ότι ο στόχος του Δ.Π στις 1011 μονάδες δεν φαντάζει πια και τόσο δύσκολο να επιτευχθεί. Η S1 κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η πρώτη στήριξη. Η απόκλιση πάντα παρούσα υπογραμμίζει το ενδεχόμενο να είμαστε σε κάποιο κύμα 5 βέβαια.

Στον ΔΤΡ που θυμίζει πλέον παλιές καλές εποχές ως κινητήρια δύναμη της αγοράς, είμαστε πια πολύ κοντά στην R, οι 770 μονάδες, ο στόχος της διάσπασης του τριγώνου δεν φαίνονται πια τόσο μακρινό σενάριο κι η απόκλιση έχει ήδη αρθεί.

Η διαφορά απόδοσης των τραπεζών από το πιο ενδιαφέροντα δείκτη των πιο σημαντικών μη τραπεζικών τίτλων είναι πιο εμφανής όσο περνάνε οι μέρες. Και στους δυο δείκτες έχει ενδιαφέρον η ανοδική γραμμή τάσης από τον Νοέμβριο του 2020 ως πρώτη στήριξη στο μεσοπρόθεσμο.

Πηγή ανησυχίας είναι βέβαια η συμπεριφορά των Αμερικάνικων δεικτών που εδώ και καιρό εμφανίζονται πιο ευάλωτοι. Στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας είχαμε ενεργοποίηση των πρόσφατων μίνι σχηματισμών διπλής κορυφής στον SP500 και τον NASDAQ που έχει και τη χειρότερη εικόνα.

Ο DJIA ,,, εδώ...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ενεργοποίηση μίνι Δ.Π

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *