ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ανασκόπηση στη μεγάλη και τη μικρή εικόνα

4 μονάδες από το υψηλό του 2020 έφθασε ο δείκτης στην τελευταία συνεδρίαση υπερβαίνοντας τόσο τον πρώτο στόχο του γνωστού σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ.Π), όσο και την άνω πλευρά του ανοδικού μωβ καναλιού (με την 4η προσπάθεια). Ο μέγιστος τυπικός στόχος του Δ.Π είναι στις 2424 μονάδες αλλά δεν είναι ο μόνος. Η διάσπαση του (ανοδικού) τριγώνου Κ-Ζ έχει ακόμα ψηλότερο στόχο θεωρητικά.

Οι αρνητικές αποκλίσεις του εβδομαδιαίου εκτιμάται ότι είναι φυσιολογικές για 5ο κύμα όπως πιθανολογείται και για την απόκλιση στο ημερήσιο διάγραμμα.

Ο πιο κοντινός στόχος - υποχρέωση των τιμών είναι να διασπάσουν ανοδικά την παράλληλη της F στο μηνιαίο διάγραμμα που απέχει πλέον ελάχιστα από τις τρέχουσες τιμές, ώστε να μιλάμε για υψηλό των τελευταίων 6,5 ετών αφού το επόμενο μηνιαίο τοπικό υψηλό είναι στις 2588,50 μονάδες του Μαϊου του 2015.

Σημειωτέον ότι στην παράλληλη της δικής του F δεν έχει φθάσει ούτε ο ΓΔ πρά το γεγονός ότι έχει ήδη υπερβεί αρκετά το υψηλό του 2020 και την ισότητα με το υποτιθέμενο κύμα 1...

Ο ΓΔ απέτυχε και χθες να παραβιάσει την άνω πλευρά του γνωστού μωβ καναλιού του και δεν έφθασε ακόμα στον πρώτο στόχο του δικού του Δ.Π. Κατάφερε πάντως να κάνει νέο υψηλό έτους.

Εκεί που είχαμε αυτή τη φορά τη μικρή υστέρηση ήταν στις μη τραπεζικές όπως βλέπουμε στον FTSED.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΟΕΛ

ΑΛΜΥ Αλλαγή ημερήσιας τάσης

DAX W.

JUMBO M.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *