ΓΔ, DAX, SP500, DJIA, NASDAQ: Στατιστική ανασκόπηση στηρίξεων – ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ

Ανοδική η τάση στον ΓΔ με βάση τους Κινητούς και τις οριζόντιες στηρίξεις των fractals τόσο στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί με τις στατιστικές λεπτομέρειες, όσο και στα άλλα χρονοπαράθυρα.

Το σημαντικό είναι ότι στα αντίστοιχα διαγράμματα των κυριότερων αμερικανικών δεικτών η ανοδική τάση είναι πλέον σε ισχυρή αμφισβήτηση με βάση την διάσπαση των τριών τελευταίων χαμηλών για τους αμερικάνικους δείκτες και τον εκθετικό κινητό των 50 εβδομάδων για τον DAX και τον NASDAQ που έχει αρνητική εικόνα αφού έχει διασπάσεις και στα δυο. Ο ΕΚΜΟ 50 δεν είχε προσεγγιστεί ξανά μετά την ανοδική διάσπασή του το 2020.

Οι τιμές σε SP500 & DJIA βέβαια έχουν δώσει ανοδική διόρθωση και προς το παρόν βρίσκονται υψηλότερα από τις στηρίξεις που διέσπασαν οπότε η αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε καθοδική δεν θεωρείται επιβεβαιωμένη μέχρις ότου επιστρέψουν χαμηλότερα από χαμηλό του Οκτωβρίου οι 3 ή του Σεπτεμβρίου ο DJIA.

Σε ότι αφορά την μεσομακροπρόθεσμη εικόνα αξιοσημείωτη είναι η συμπεριφορά των τιμών σε σχέση με τον ΕΚΜΟ 12 μηνών ο οποίος δοκιμάστηκε και στους 4 δείκτες, στον NASDAQ μάλιστα ο Ιανουάριος έκλεισε για πρώτη φορά χαμηλότερα κι όχι μόνο από τον ΕΚΜΟ 12 αλλά και από το τελευταίο μηνιαίο low fractal του Σεπτεμβρίου για τον DJIA και του Οκτωβρίου για τους άλλους τρεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΔΑΠ (KingMob), (Pat-Morita)

ΔΕΗ σενάρια μεγαλύτερων εκπτώσεων

ΔΤΡ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *