ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Μηνιαία ανασκόπηση

Ο δείκτης βοηθούμενος τα μέγιστα από την καλή πορεία των τραπεζών έκλεισε αυτό το μήνα πολύ μακριά από τις ανησυχίες των προηγούμενων μηνών, χωρίς τελικά να προσεγγίσει περισσότερο τις στηρίξεις του όπως αυτές των εκθετικών κινητών μ.ο των 6 μηνιαίων χαμηλών και των 12 τελευταίων μηνιαίων τιμών κλεισίματος (ΕΚΜΟ 6Χ &  ΕΚΜΟ 12) και στο φινάλε έδωσε κλείσιμο ακόμα και πάνω από το ΕΚΜΟ 6 Υ(ψηλών).

Επόμενος βραχυπρόθεσμος προορισμός θα μπορούσε να είναι η Δ1, η παράλληλος της Δ. Οι πιο σημαντικές στηρίξεις βρίσκονται πλέον αρκετά χαμηλότερα και για να τις δοκιμάσει θα πρέπει να κατέβει αρκετά κάτω από τις 2100 μονάδες. Στα χαμηλά Νοεμβρίου και Ιουλίου έχουμε πλέον τα δυο τελευταία low fractals που είναι και οι οριζόντιες στηρίξεις των τιμών.

Η τάση παραμένει ξεκάθαρα ανοδική και το μόνο ερωτηματικό προκύπτει από την απόκλιση με τον εβδομαδιαίο RSI του.

Ο σχηματισμός διπλού πυθμένα (Δ.Π) είναι και πάλι ενεργοποιημένος και θέτει μέγιστο στόχο άνω 100 μονάδων υψηλότερα ενώ ο ενδιάμεσος 1ος στόχος βρίσκεται 40 μονάδες υψηλότερα. Χθες έκλεισε το πλησιέστερο πτωτικό χάσμα του αλλά έχει αφήσει ανοιχτά 5 ανοδικά. Στις 2313,88 μονάδες κλείνει το μοναδικό πτωτικό χάσμα που μένει ακόμα ανοιχτό. Η πρόσφατη διόρθωση κατέβηκε αρκετά χαμηλά για κύμα iv αφού διόρθωσε το iii κατά 50% οπότε μπορεί και να έχει ολοκληρωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ Ένδειξη αλλαγής εβδομαδιαίας τάσης

ΑΛΦΑ Επικαιροποίηση

ΕΤΕ Ανασκόπηση Μ.

ΑΛΦΑ (Λουκάς)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *