ΔΕΗ

ΔΕΗ
Δεν θα μιλήσω με νούμερα. Θεωρώ, ότι αυτό που είχα κατά νου εξακολουθεί να ισχύει, δηλαδή η πτώση θα πάρει χρόνο και δεν θα είναι απότομη τουλάχιστον σε αυτή τη φάση ως Α.
1. Στο ημερήσιο μπορεί ο rsi να αγγίζει υπερπωλημένα όρια αλλά ο smiio δείχνει να μπορεί και παρακάτω,
2. Στο εβδομαδιαίο σαφώς καθοδικός smiio και η όποια διόρθωση σε ημερήσιο δεν αλλάζει τη μεσοπρόθεσμη εικόνα ,
3. Στο μηνιαίο, καθοδική τάση, πάντα με τα δικά μου εργαλεία και η όποια ανοδική αναλαμπή δεν θα αλλάξει την τάση.
Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά έχοντας ως βασικό σενάριο ότι η ΔΕΗ ολοκλήρωσε ένα 5κυματικό.

Αυτά μας έγραψε ο φίλος Tasos για τη μετοχή. Εγώ σε ότι αφορά έως και τη μεσοπρόθεσμη εικόνα έγραψα στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης σχετικά και θα προσθέσω μια ματιά στη μεγάλη εικόνα. Αυτό γιατί θα ήθελα να αφήσω ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έχει ολοκληρωθεί 5κυματικό ακόμα.

Για την ώρα δεν έχει παραβιαστεί ούτε ένα μηνιαίο τοπικό χαμηλό (το 7,80 εν προκειμένω) αν και ο TSI είναι καθοδικός χωρίς όμως να έχει κλείσει ο μήνας κι αυτό ισχύει και για τον εκθετικό κινητό των 12 μηνών.

Όλα αυτά κατά την άποψή μου βέβαια έχουν σχετική αξία αφού αν οι αγορές της Αμερικής συνεχίσουν τις βουτιές κατ' αναλογία με αυτές του 2020, δεν θα έχει καμιά σημασία τι κύματα μετράμε τώρα.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *