MICROSOFT, BTC, AMAZON, APPLE

MICROSOFT (LAAPS)

Tρίτη βράδι αποτελέσματα. Αν δεν σώσει και αυτή την πατρίδα, τι να που με?
Με κάθε επιφύλαξη το (ν). Αν χαθεί η κόκκινη περιοχή άκυρο.

Εικονίδιο

BTC (LAAPS)

Εικονίδιο

AMAZON (LAAPS)

Φοβάμαι ότι τέλειωσε όλο το ανοδικό. Όπως NETFLIX .

Όχι βέβαια ότι θα πέσει με τον Ίδιο ρυθμό.

Εικονίδιο

Εικονίδιο

AMAZON (Xaa Athens)

Πορεύεται στα βήματα του NETFLIX ?Αν δεν αντέξει το επίπεδο του λαιμού στο 2850 πάει καρφί για 2500… πολλά επίπεδα στηρίξεων…

1200$ κάτω από τα all time high…

Εικονίδιο

APPLE (gpap90)

Η Αpple είναι ο #1 σηματωρός για το Αμερικάνικο και θεωρώ πως καλό είναι να τη παρακολουθούμε όλοι. Όπως βλέπετε έγινε ένα απότομο τράβηγμα έξω από το βασικό κανάλι ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι οίκοι την αναβαθμίζανε σε buy με στόχο τα $190-210 όπως βλέπετε εδώ.

Εικονίδιο

Αυτή τη βδομάδα βγάζει αποτελέσματα όπως και η Tesla,Microsoft και την επόμενη έχουμε Amazon,Facebook & Google και θα περίμενα ένα χαστούκι που θα τραβήξει και πιο κάτω τους δείκτες για να ολοκληρώσουν τη διόρθωση τους οπότε ακόμα ταλαιπωρία. Βέβαια περιμένω και μια ωραιότατη bear trap τώρα να κάψει και τους σόρτηδες και πάμε πάλι από την αρχή.

Εικονίδιο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *