AUTOHELLAS, MIG

ΟΤΟΕΛ

Οι τιμές σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα έχοντας  πλέον υπερβεί τα προ πανδημίας ιστορικά υψηλά και το μόνο τεχνικό θέμα που μπορεί να βρουν μπροστά τους είναι η αρνητική απόκλιση στο μηνιαίο (κυρίως) η οποία πάντως δεν υφίσταται στο εβδομαδιαίο. Η προηγούμενη απόκλιση όπως βλέπουμε σηματοδότησε την προηγούμενη διόρθωση έστω και με την βοήθεια των ... lockdown.

Στο ημερήσιο το πρώτο στοπ για τους γρήγορους είναι τα 8,50 αλλά τα πιο σοβαρά στην Σ2 και Σ1 κατά σειρά.

Και μια ματιά μετά από πολύ καιρό στη ΜΙΓ εξ'αιτίας του TSI που "επιμένει" ότι το χαρτί έχει ακόμα σφυγμό, και μάλιστα το "λέει" σε όλα τα χρονοπαράθυρα.

Το εντυπωσιακό κερί της τελευταίας συνεδρίασης με τον όγκο που σημειώθηκε ενεργοποίησε και τον διπλό πυθμένα του οποίου ο στόχος αν επιτευχθεί θα σημαίνει προσπάθεια υπέρβασης της R. Αν το πετύχει μάλλον ο TSI θα έχει δίκιο.

Σε αντίθετη περίπτωση  τυχόν διάσπαση της S, που πάντως τώρα είναι μακριά από τις τρέχουσες τιμές, μπορεί να σημάνει και την αρχή του τέλους του δράματος.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *