ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Σε νέα ιστορικά χαμηλά – ALPHABANK: Σε καθοδική τάση – ΓΔ: Κυματικές εκτιμήσεις

Πρώτη από όλες επέστρεψε στα κόκκινα ήδη από τη συνεδρίαση της Δευτέρας όσον αφορά και στο ημερήσιο, Μετά ενεργοποίησε και τον μίνι σχηματισμό διπλής κορυφής από τον κατώτατο στόχο του οποίου πέρασε χθες χωρίς να σταματήσει.

Με τη χθεσινή εικόνα στις μεγάλες ξένες αγορές να φέρνει στη μνήμη τον Φεβρουάριο του 2020 είναι πολυτέλεια να μιλάς για σχηματισμούς και στόχους αφού ο πανικός ήταν γενικευμένος.

Είναι πάντως παρατηρημένο στατιστικά ότι τέτοιοι σχηματισμοί έχουν τεράστια ποσοστά επαλήθευσης όταν δείχνουν στην ίδια κατεύθυνση με την κύρια τάση και το κλίμα σην αγορά.

Έτσι δεν βλάπτει να έχουμε υπόψη ότι χθες έφθασε λιγότερο από ένα cent από τον θεωρητικό κατώτατο στόχο του ξεχασμένου σχηματισμού διπλής κορυφής στα υψηλά της μετά ΑΜΚ περιόδου που είχε ενεργοποιηθεί με τη παραβίαση του 1,451. Κάτω από τα 1,32 ευρώ μάλιστα έχει ενεργοποιηθεί και νέος αντίστοιχος σχηματισμός με στόχο πολύ κοντά στην τιμή της ΑΜΚ. Ο στόχος αυτός είναι ο ίδιος με το να δούμε διάσπαση τριγώνου όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα.

Στο ίδιο πνεύμα βλέπουμε και τους στόχους της ΑΛΦΑ που πλέον είναι επισήμως σε καθοδική τάση με βάση όσα λέγαμε στην τελευταία ανάρτηση. Ήδη χθες διέσπασε για λίγο την τιμή της ΑΜΚ κι αν το κλίμα δεν αλλάξει σύντομα μπορεί να δει τα χαμηλά του Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ Οι εκτιμήσεις του Διόφαντου

ΓΔ 3 Κυματικά σενάρια (Chiefsotos)

ΓΔ Εβδομαδιαία ανασκόπηση

ΠΛΑΘ

ETE Σχολιασμός ανακοινωθέντων αποτελεσμάτων (NIKDAN)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *