ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Επικαιροποίηση

Η υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά υψηλά στις 233,30 μονάδες που ζητούσαμε επιτεύχθηκε σήμερα έστω και αν είχαμε κλείσιμο χαμηλότερα. Το επόμενο ζητούμενο είναι η άρση των αποκλίσεων σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο.

Η συνέχιση της προσπάθειας για ανοδική έξοδο από την τρέχουσα πλάγια κίνηση με σταθερή υπέρβαση των κόκκινων γραμμών τάσης θα επιταχύνει την κίνηση για νέο υψηλό έτους. Αντίθετα τυχόν οπισθοχώρηση κάτω από τις 2173,78 μονάδες περιπλέκει την κατάσταση αφού θα πρόκειται για ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόεσμης τάσης σε καθοδική δεδομένου ότι θα έχουν διασπαστεί κι οι γνωστές ανοδικές γραμμές τάσης.

Ο μήνας έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά προς το παρόν οι τιμές βρίσκονται πολύ μακριά από τη στήριξη του κινητού των 6 τελευταίων χαμηλών και πάνω από την αντίσταση του κινητού των 6 υψηλών. Ως εκ τούτου η τάση παραμένει ανοδική και στη μεγάλη εικόνα.

Ζητούμενο και εδώ είναι να μην υπάρχει στο τέλος του μήνα η διαφαινόμενη αρνητική απόκλιση.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *