ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Οι πρωταγωνιστές της μέρας

Μια ματιά σε μετοχές που ξεχώρισαν με τις αποδόσεις τους στη χθεσινή συνεδρίαση εκτός της ΔΕΗ που λίγο έλειψε να πιάσει όλους τους τους βραχυπρόθεσμους στόχους της τελευταίας ανάρτησης:

ΤΕΝΕΡΓ

Επικαιροποίηση

Το θετικό σενάριο σε πλήρη εξέλιξη με την επίτευξη του στόχου του μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ,Π), την ενεργοποίηση του μεγαλύτερου Δ.Π και την αλλαγή της εβδομαδιαίας τάσης μετά από μήνες.

ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ παραβίασαν σήμερα το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά τους παρέχοντας περαιτέρω ενδείξεις αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης τους που εναρμονίζεται εκ νέου με την κύρια τάση τους στη μεγαλύτερη εικόνα που ήταν έτσι κι αλλιώς ανοδική.

Οι επόμενες σημαντικές οριζόντιες αντιστάσεις της ΙΝΤΚΑ είναι σημαντικά ψηλότερα όπως και της ΙΝΚΑΤ που η εικόνα της μπορεί να ερμηνευτεί σαν ενεργοποίηση σχηματισμού μακροπρόθεσμης αναστροφής.

Πιο εντυπωσιακή ακόμα είναι η πορεία της ΙΝΛΟΤ που όπως βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα της επιβεβαιώνει της διάσπαση των δυο τοπικών υψηλών του 2019 με την ανοδική διάσπαση τόσο της καθοδικής γραμμής τάσης από το 2014, όσο και την οριζόντια αντίσταση στην περιοχή των 0,59 ευρώ (με την τρίτη προσπάθεια), φθάνοντας στα μισά της τελευταίας μεγάλης βουτιάς από τα υψηλά του 2018 όπου βρίσκεται το υψηλό της τελευταίας πενταετίας όπου έχουμε την πλησιέστερη σημαντική οριζόντια αντίσταση.

Στο ημερήσιο το σημερινό ξεφούσκωμα από τα υψηλά ημέρας  μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός ότι ο RSI βρίσκεται δυο μέρες στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΕΝΕΡΓ (GOLDFISH)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *