ΔΕΗ: Αίσιον τέλος

Επιβεβαίωση της ανοδικής διάσπασης των 9,50 και μάλιστα χωρίς απόκλιση όπως ζητούσαμε στην τελευταία ανάρτηση. Επόμενος στόχος το κλείσιμο του ημερήσιου κι εβδομαδιαίου χάσματος ανοίγματος στα 10,10 λίγο πάνω από το 77% fibo ανοδικής διόρθωσης, όλης της βουτιάς από το υψηλό έτους η υπέρβαση του οποίου είναι ο μεθεπόμενος στόχος.

Εντυπωσιακό το κλείσιμο της εβδομάδας με πάνω από 5,5 εκατομμύρια ευρώ τζίρο  και άνοδο 0,145 ευρώ (~1,5%) μετά τις 17:00. δίνει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε ότι η περιπέτεια της ΑΜΚ είχε αίσιον τέλος.

Όπως είχε δείξει κι ο φίλος Γιάννης στις 19/10/21, αν στα 7,80 ευρώ τέλειωσε το 4ο κύμα τότε η περιοχή των 11,00 είναι απόλυτα λογικός στόχος και κυματικά (κ5=κ1). Η αρνητική απόκλιση είναι ένα θέμα αλλά η μεγάλη διόρθωση με την ανακοίνωση της ΑΜΚ είναι δυνατόν να έχει αποφορτίσει τον RSI που στα ψηλά του Φεβρουαρίου απεικόνιζε μια τρελή ανοδική κίνηση της τάξης του +800%. Έτσι έχει ενδιαφέρον το τι θα δούμε στον RSI σε περίπτωση νεότερου υψηλού εβδομάδας πάνω  από το gap 10.10 που ήταν το υψηλότερο εβδομαδιαίο κλείσιμο του 2021.

Για το μηνιαίο κάναμε μια αναφορά την περασμένη Κυριακή. Καλό πάντως είναι να πούμε ότι αν το υποτιθέμενο 5ο κύμα φθάσει στο επόμενο fibo projection 161.8% θα ξεπεράσει το υψηλό του 2014 χωρίς τη "βοήθεια" του ΑΔΜΗΕ και θα δώσει δικαίωμα για σκέψεις μεγάλου σχηματισμού ανοδικής αναστροφής όπως δείξαμε και στην ανάρτηση της 5/9/21.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΛΟΤ (ΤΕΟ)

ΕΥΔΑΠ (KINGMOB), (SOLWN)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *