ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΤΕ: Σημειώσεις για τη βραχυπρόθεσμη και τη μεσοπρόθεσμη εικόνα – DAX, ΔΤΡ: Οι εκτιμήσεις του Διόφαντου

Ανοδική η τάση στις τιμές των ΕΛΠΕ στο ημερήσιο διάγραμμα και για να αλλάξει χρειάζεται να μην ενεργοποιηθεί ο σχηματισμός διπλού πυθμένα αλλά αντίθετα αυτός της διπλής κορυφής και βέβαια εκείνος ο απειλητικός ΩΚΩ που προς το παρόν δεν είναι παρά ένα κακό σενάριο.

Στο εβδομαδιαίο δεν υπάρχει τάση κι αυτό που θα την καθορίσει θα είναι επίσης ποιος από τους προαναφερθέντες σχηματισμούς που είναι ευδιάκριτοι και εδώ θα ενεργοποιηθεί.

Στο ΟΤΕ τα πράγματα είναι αντίθετα. Η τάση στο ημερήσιο είναι σαφώς καθοδική αλλά η ανοδική απόκλιση αφήνει ελπίδες αντιστροφής.

Στο εβδομαδιαίο η τάση είναι ανοδική κι το επίπεδο αλλαγής βρίσκεται σα 14,135 ευρώ που για να δοκιμαστούν θα πρέπει να χαθεί η ανοδική μπλε γραμμή τάσης που είναι η πρώτη στήριξη.

Τις σημειώσεις για τη μεγαλύτερη εικόνα και των δυο τίτλων την είδαμε στην ανάρτηση της περασμένης Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *