Δείκτης Υψηλής Κεφαλαιοποίησης: Κοντά σε νέα υψηλά – ΕΤΕ: Η ματιά του Διόφαντου -ΔΕΗ: Αλλαγή τάσης

Όπως και ο ΓΔ έκλεισε τον Οκτώβριο μακριά από τα επίπεδα συναγερμού και ήδη βρίσκεται πάνω από τον κινητό των 6 τελευταίων μηνιαίων υψηλών στοχεύοντας σε νέα υψηλά έτους 60 μονάδες ή λιγότερο από 3% ψηλότερα.

Στο ημερήσιο η τάση είναι πάντα ανοδική με το πρώτο σημαντικό επίπεδο στήριξης στο χαμηλό της περασμένης Παρασκευής και πρώτη αντίσταση τις 2233,30 μονάδες.

Πάνω από αυτό το επίπεδο εκτιμάται ότι η τάση θα ισχυροποιηθεί με τα υψηλά έτους θα απέχουν κάτι λιγότερο από 1% και πολλοί θα σκεφτόμαστε ενεργοποίηση του μεγάλου πιθανού ανάστροφου ΩΚΩ.

Ακόμα και τότε όμως έχει σημασία αυτά τα υψηλά να συνδυαστούν με άρση των αρνητικών αποκλίσεων του RSI σε όλα τα χρονοπαράθυρα και ειδικά στο εβδομαδιαίο όπως μας διδάσκει η πρόσφατη ιστορία που βλέπουμε στο γράφημα που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ (Διόφαντος)
Για την ανάλυση που έχω αναρτήσει http://disq.us/p/2kc2e0b  και τα δυο σενάρια είναι σε ισχύ.
Μάλιστα για το αισιόδοξο υπάρχουν κι ανώτερες τιμές στόχοι.
Για το απαισιόδοξο να δώσω μια επικαιροποίηση και να αναφέρω ότι δεν αποκλείεται να φθάσει και σε αυτό η τιμή τα 2,93 ευρώ. Βέβαια με τις αποκλίσεις στο εβδομαδιαίο που έχουν σχηματίσει εχει μπει ήδη στο στόχαστρο για την κατάλληλη στιγμή..

FTSE αν. ΩΚΩ

FTSE (laaps)

ΔΕΗ

ΠΕΤΡΟ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *