ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΕΧΑΕ, ΚΡΙ ΚΡΙ: Οι σημειώσεις της ημέρας – ΓΔ (Laaps) – EKTEP

Ανοδική πλέον η τάση στην ΤΕΝΕΡΓ ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού αναστροφής που μπορεί να την πάει ψηλότερα. Πιο κοντά στα 12,50 ευρώ πάνω από τα οποία αλλάζει η τάση και σε εβδομαδιαίο. Εκεί μάλιστα ενεργοποιείται κι ο μεγαλύτερος διπλός πυθμένας, αλλά ας μη βιαζόμαστε...

Αλλαγή τάσης είχαμε σήμερα και στην ΕΧΑΕ.

Καλή αντίδραση που αφήνει ελπίδες για υπέρβαση των 3,99 ευρώ και την αλλαγή της τάσης και στο εβδομαδιαίο. Ο παλιός διπλός πυθμένας είναι και πάλι ενεργοποιημένος κι η διόρθωση που φαίνεται να ολοκληρώθηκε έφθασε μέχρι το τσεκάρισμα της γραμμής ενεργοποίησής του.

Τέλος να θυμηθούμε και την ΚΡΙ ΚΡΙ που συνεπής με την αλλαγή τάσης της νωρίτερα έπιασε σήμερα το στόχο του δικού της σχηματισμού. Αξιοσημείωτος ο όγκος των τελευταίων ημερών μετά που πάτωσε αλλά κυρίως μετά την αλλαγή τάσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΕΚΤΕΡ 

ΓΔ (ΛΟΥΚΑΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *