NASDAQ, DJIA: Επικαιροποίηση

Μετά από δυο κλεισίματα οριακά κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων, επανήλθε υψηλότερα του βρίσκοντας για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στήριξη στην Σ. Η διάσπαση του χαμηλότερου των δυο τελευταίων εβδομαδιαίων τοπικών χαμηλών και το σενάριο ενεργοποίησης μεγαλύτερου ΩΚΩ αποφεύχθηκε αφού το χαμηλό των 14181 μονάδων δεν απειλήθηκε τελικά.

Ακόμη απενεργοποιήθηκε και ο μικρότερος ΩΚΩ χωρίς να συνεχίσει προς τους στόχους του. Λίγο ψηλότερα αλλάζει κι η τάση στο ημερήσιο.

Στον DJIA η ευρύτερη περιοχή μεταξύ των 33750 και 33270 μονάδων με 4 εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά προσέφερε στήριξη στις τιμές που πλέον έχουν αλλάξει κατεύθυνση με ενεργοποίηση διπλού πυθμένα στο ημερήσιο  που θέτει στόχους σε νέα ιστορικά υψηλά.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *