ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ανοδική αντίδραση εντός της συσσώρευσης

Ατασική κίνηση των τιμών του ΔΤΡ λίγο πάνω - λίγο κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων. Η κατεύθυνση της διάσπασης των τριγώνων Ρ-Σ & Ρ1-Σ1 που έχουν σχηματιστεί θα καθορίσει πιθανόν τη συνέχεια. Η τάση με όρους fractals γίνεται ανοδική πάνω από τις 580 μονάδες.

Στο ημερήσιο έχουμε στα θετικά την νέα ενεργοποίηση του ανάστροφου ΩΚΩ τις τελευταίες ημέρες. Και εδώ η τάση γίνεται ανοδική πάνω από 580 όπως στο εβδομαδιαίο. Ως τότε και εδώ είμαστε σε ατασική κίνηση επίσης αφού οι παραβιάσεις των τοπικών χαμηλών δεν έφεραν μια κίνηση της προκοπής για τα short.

Στην ανοδική κίνηση που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή συνέβαλλε και η ΠΕΙΡ που άλλαξε σήμερα κατεύθυνση με την παραβίαση των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών και τις ανοδικές διασπάσεις αλλά αυτό το είχε πετύχει άλλη μια φορά με την τελευταία καταστροφή των μετόχων της αλλά σε λίγο ακολούθησε αντίθετη πορεία από την αναμενόμενη. Ο ημερήσιος ADX είναι στο 10 οπότε κάθε διάψευση διασπάσεων είναι εξαιρετικά πιθανή. Η εικόνα βελτιώνεται με την υπέρβαση των 1,451 ευρώ ώστε να απενεργοποιηθεί πάλι ο σχηματισμός διπλής κορυφής που ως τώρα έπιασε μόνο τον πρώτο στόχο του.

Ο σχηματισμός του μίνι διπλού πάτου μπορεί να δώσει κίνηση ως 1,54 ευρώ, στόχος που αν επιτευχθεί μπορεί να οδηγήσει στην ενεργοποίηση και του μεγαλύτερου διπλού πάτου που θα δούμε στο εβδομαδιαίο (>1,528ε)

Αν αυτά επιτευχθούν η προσοχή στρέφεται στα δυο τοπικά υψηλά που έχουν σχηματιστεί μετά την ΑΜΚ. Υπέρβασή τους θα δώσει πιθανότητες αλλαγής της κάκιστης εικόνας και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 7/10/21 Σχηματισμοί αντίθετοι

DJIA

STOXX 660 BANKS (TSAROS)

ΙΝΛΟΤ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Αν κυμα C=0,77* κυμα Α τοτε ο στοχος ειναι 455 μοναδες. Αν κυμα C=κυμα Α τοτε ο στοχος ειναι 417 μοναδες. Το 50% της διορθωσης του κυματος W βρισκεται στις 435 μοναδες.
Η μετρηση αυτη αντιστοιχει στη μετρηση του ΓΔ για exp triangle που εχω παρουσιασει με στοχο
λιγο κατω απο τις 800 μοναδες.

Το κυμα (Χ) δε θα μπορουσε να τεθει στη θεση που εχω το κυμα (Α).Και αυτο γιατι θα ηταν περιπου το 14% σε χρονο του κυματος W. Ενω το συνηθες ειναι >61,8% . Θα μπορουσαμε να θεσουμε το κυμα (Χ) στη θεση που εχω το κυμα (b). Τοτε θα ηταν μορφης run flat,και θα υποδηλωνε εντονο αγοραστικο ενδιαφερον που ανατρεπει την καθοδικη πορεια.Αυτο ομως ερχεται σε αντιφαση με το κυμα που ακολουθει. Και αυτο γιατι το επομενο κυμα ειναι ναι μεν πενταρι,αλλα LD που σημαινει διστακτικοτητα και εντονες αμφιβολιες,που δεν θα επρεπε, αφου προηγουμενως ειχαμε run flat.

Και μια μετρηση με το αυτο αποτελεσμα ειναι η παρακατω.

Εικονίδιο
Καποιες πιθανοτητες πραγματοποιησης δινω στο παρακατω σεναριο,το οποιο παρουσιαστηκε πρωτα απο τον goldfish.
Εικονίδιο
Τη δεδομενη χρονικη στιγμη δινω ελαχιστες πιθανοτητες προσεγγισης του 61,8% δηλαδη των 655 μοναδων. Αυτο ομως αναλυθηκε πληρως απο τον goldfish και δεν θα ασχοληθω με αυτο.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *