ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ανασκόπηση από τη μικρή ως τη μεγάλη εικόνα

Καθοδική η ημερήσια τάση μετά τις αρνητικές αποκλίσεις σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο. Για να δούμε και πάλι ανοδική τάση απαιτείται κατ' ελάχιστον η ανοδική διάσπαση της περιοχής των 1,40 ευρώ προκειμένου να ενεργοποιηθεί και πάλι ο σχηματισμός ανοδικής αντιστροφής 

Στο εβδομαδιαίο η τάση παραμένει ανοδική με όρους fractals με την ανοδική γραμμή τάσης να μην έχει ακόμα απειληθεί.

Σημειώνεται η σύμπτωση της στάσης στην καθοδική κίνηση με την κρυφή ανοδική απόκλιση που βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα αλλά και το 50% διόρθωσης του τελευταίου ανοδικού από την περιοχή της κεφαλής του σχηματισμού στα 0,996 ευρώ όπου έχουμε το πλησιέστερο τοπικό χαμηλό στο μηναίο.

Ανοδική είναι και στο μηνιαίο μετά τις ανοδικές διασπάσεις και  με δεδομένο ότι έχει ως τώρα κρατήσει η πιο αυστηρή γραμμή τάσης από το ιστορικό χαμηλό της μετοχής.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *