ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Επικαιροποίηση στη μεσομακροπρόθεσμη εικόνα – Συζήτηση των κυματιστών του soltrade για τις εκτιμήσεις και τις μετρήσεις του ΓΔ

Τα κρίσιμα σημεία που είχαμε επισημάνει στην τελευταία επικαιροποίηση της 23/9/21...

...έμειναν τελικά ανέπαφα στο κλείσιμο του Σεπτεμβρίου αλλά και κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις του.

Το χαμηλό του Ιουλίου και το κλείσιμο του Οκτώβρη σε σχέση με τον ΕΚΜΟ 6Χ (κάτω από τις 2020 μονάδες αρχίζουμε να ανησυχούμε σοβαρά) παραμένουν τα κρίσιμα σημεία προσεχώς. Στο μηνιαίο δεν είχαμε την απόκλιση που είδαμε στο αντίστοιχο διάγραμμα του ΓΔ αλλά οι ταλαντωτές είναι έτοιμοι να αλλάξουν...

Στο εβδομαδιαίο είχαμε όπως και στον ΓΔ την κρυφή απόκλιση των τιμών που δεν ακολούθησαν τον RSI στο χαμηλότερο χαμηλό από αυτό των 2069,99 μονάδων του Ιουλίου. Οι τιμές έκλεισαν τελικά πάνω από την βασική ανοδική γραμμή τάσης παρά την παραβίασή της την Πέμπτη. Ο κινητός των 20 εβδομάδων παραβιάστηκε για 2η συνεχόμενη εβδομάδα αλλά αυτό είχε ξαναγίνει τον Ιούλιο χωρίς τελικά την ανάλογη πτωτική συνέχεια αφού συνεχίστηκε η ατασική κίνηση όπως είχε περιγραφεί στην ανάρτηση της 9/9/21.

Στο ημερήσιο η τάση παραμένει καθοδική αλλά οι τιμές βρήκαν δυο φορές στήριξη στον απλό 200ρη, στο 162% του προηγούμενου καθοδικού κύματος.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση των κυματιστών του soltrade για την τεκμηρίωση των εκτιμήσεων για τις μετρήσεις του ΓΔ στα σχόλια της ανάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 1/10/21 (GOLDFISH), (LAAPS), (CHIEFSOTOS)

ΕΧΑΕ (LORAC)

ΤΙΤΑΝ

ΕΧΑΕ Ανασκόπηση από τη μικρή ως τη μεγάλη εικόνα

MOH (LAAPS)

ΓΚΑΛΟΠ ΓΔ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *