ΔΕΗ, CENERGY, ΚΡΙ ΚΡΙ: Επιδείνωση της τεχνικής εικόνας

Στο 77% του τελευταίου ανοδικού κύματος από τα 8,32 ως τα 10,84 ευρώ έφθασε σήμερα η διόρθωση της μετοχής δικαιώνοντας τόσο τις εκτιμήσεις του φίλου μας του Γιάννη, όσο και την αρνητική απόκλιση του RSI στα ψηλά αλλά και την προχθεσινή μόλις αλλαγή τάσης στο ημερήσιο.

Η ανακοίνωση της ΑΜΚ με νεφελώδεις ακόμα τους όρους, τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις αναμένεται να φέρει νέες πιέσεις και το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται αν θα κρατήσει το επίπεδο των 8,32 ευρώ κάτω από το οποίο αλλάζει η τάση στο εβδομαδιαίο διάγραμμα που είναι ανοδική από το Μάη του 2020.

Χθες οι τιμές βρέθηκαν ξανά κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων να παλεύουν με τις γραμμές της μεσοπρόθεσμης τάσης. Εδώ έχουμε διπλή απόκλιση στον εβδομαδιαίο RSI πράγμα που δύσκολα ξεπερνιέται χωρίς συνέπειες που τις βλέπουμε τώρα να εξελίσσονται.

Κάποιοι "γνώριζαν" εγκαίρως προφανώς...

CENER

Άσχημο γύρισμα που απενεργοποίησε τον σχηματισμό διπλού πυθμένα με τις τιμές να έχουν πιάσει μόνο τον 1ο στόχο του κι ενεργοποιήθηκε μια μίνι διπλή κορυφή με στόχο τα 2,43 ευρώ.

ΚΡΙ ΚΡΙ Επικαιροποίηση

Με την ενεργοποίηση της Δ.Κ έπιασε σχεδόν και το στόχο επιβεβαιώνοντας και την αλλαγή της τάσης στο εβδομαδιαίο.

Εικονίδιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ πιθανοί ΩΚΩ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *