ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, MOTOR OIL, EXAE, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΑΔΜΗΕ: Οι σημειώσεις του ΣΚ – ΕΤΕ, SP500, ΦΟΥΡΛΗΣ

Ο ανάστροφος ΩΚΩ παραμένει ενεργοποιημένος, τα επίπεδα ενδιαφέροντος παραμένουν αυτά της προηγουμένης ανάρτησης κι αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι η πιθανότητα αρνητικής απόκλισης στο ημερήσιο που είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί - δικαιωθεί ως δυσμενής πρόγνωση μετά το τράβηγμα του rebalancing και την πορεία των ξένων δεικτών.

ΜΟΗ

Νέα απόπειρα ενεργοποίησης του μεγάλου διπλού πυθμένα αλλά πλέον έχουμε κι ένα καλοσχηματισμένο ΩΚΩ η ενεργοποίηση του οποίου έχει ως τώρα αποφευχθεί με τους αλλεπάλληλους πυθμένες πάνω στη γραμμή λαιμού. Η τάση παραμένει ανοδική.

ΕΧΑΕ 

Ακύρωση του σεναρίου διπλού πυθμένα και συνέχιση των καθοδικών διασπάσεων που επιβεβαιώνουν την καθοδική τάση των τιμών με την ενεργοποίηση τελικά σχηματισμού διπλής κορυφής που θέτει στόχο τιμές στην περιοχή λίγο πάνω από τα 3,40 ευρώ.

ΤΕΝΕΡΓ

Σενάριο ανάστροφου ΩΚΩ όσο κρατάει η μπλε γραμμή βραχυπρόθεσμης τάσης

ΑΔΜΗΕ

Αντίθετα σενάρια καλοσχηματισμένων διπλών κορυφών και πυθμένων. Ενεργοποίηση της Δ.Κ επιβεβαιώνει την καθοδική τάση ενώ όλα αυτά ακυρώνονται κι αλλάζουν με υπέρβαση της διπλής κορυφής και ενεργοποίηση του διπλού πυθμένα.

ΕΤΕ

Επικαιροποίηση από τον Διόφαντο

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500 (TSAROS)

ΦΡΛΚ

ΓΔ (CHIEFSOTOS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *