FTSED: Εβδομαδιαία ανασκόπηση – ΔΕΗ: Επικαιροποίηση του Διόφαντου

Εκτός απροόπτου πάμε για την έβδομο συνεχόμενο κλείσιμο εβδομάδας πάνω από τον 20ρη με τις τιμές να έχουν κάνει υψηλότερο υψηλό έτους την περασμένη εβδομάδα (όπως ο ΓΔ) και οι ανοδικές γραμμές τάσης δεν έχουν ως τώρα απειληθεί.

Ο δείκτης έχει διορθώσει περισσότερο αυτή τη φορά από ΓΔ και FTSE, αφού η διόρθωση δεν πιάνει μόνο τις τράπεζες αλλά και τις καλές μερισματοφόρες μετοχές. Η διόρθωση στα ξένα χρηματιστήρια δεν δείχνει να τέλειωσε οπότε το απρόοπτο δεν πρέπει να αποκλείεται.

Οι 2955 μονάδες είναι η πρώτη οριζόντια στήριξη που πρέπει να κρατήσει ώστε να μην επιβεβαιωθεί η διαφαινόμενη αλλαγή τάσης στο ημερήσιο στο οποίο η τεχνική εικόνα είναι προβληματική.

Η πιο κρίσιμη στήριξη είναι στην Σ που αν διασπαστεί θα αρχίσουμε να παίρνουμε σοβαρά την πιθανότητα να έχουμε ένα απειλητικό σχηματισμό διπλής κορυφής που ενεργοποιείται κάτω από το χαμηλό του Ιουλίου οπότε και αλλάζει ξανά η μεσοπρόθεσμη τάση με όρους fractals.

ΔΕΗ 10/9/21 INTRADAY UPD

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *