ΓΔ, ΔΤΡ με τη ματιά του Goldfish

Η μόνη αρνητική εξέλιξη που μπορεί να εμφανιστεί είναι ένα περιορισμένο ανοδικό από τις 830 μονάδες.

Αυτό συνδέεται άμεσα με μια σημαντική καθοδική υποχώρηση προς τις 900 μονάδες (και επικάλυψη του υψηλού των 904 μονάδων). ΜΟΝΟ τότε θα υπάρχουν προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση αυτού του σεναρίου:

Αντίθετα, αν υπάρξει άμεση ανοδική συνέχεια θα υποθέσουμε βάσιμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το εσωτερικό κύμα ''3'' το οποίο θα είναι αρκετά εκτεταμένο προς την περιοχή των 970 μονάδων.

Αυτή η εξέλιξη διατηρεί ζωντανές τις πιθανότητες για επαναφορά και του ΔΤΡ στα προηγούμενα υψηλά και τελικά σε νεότερα, έστω και οριακά.

Δείτε στη ομαλή αυτή περίπτωση ανοδικής συνέχειας την ανοδική δομή που είναι αρκετά πιθανό να αναπτυχθεί στους δύο δείκτες προς τους στόχους τους:

Ο ίδιος στόχος στον ΔΤΡ μπορεί να επιτευχθεί και με μια λίγο διαφορετική και ήδη γνωστή μέτρηση, με το ''συμμετρικό τρίγωνο abcde'' σε θέση ''4'':

Το λιγότερο ευνοϊκό σενάριο παραμένει αυτό ενός διορθωτικού ''abc'' με την ισσότητα (c) = (a) στις 620 μονάδες. Ωστόσο, όσο εμφανίζονται χρονικές καθυστερήσεις η χρονική αρμονία του σεναρίου αυτού διαταράσσεται:

Συμπερασματικά, μια άμεση ανοδική συνέχεια θα δώσει σαφές προβάδισμα στο σενάριο μιας εκτεταμένης ανοδικής κίνησης ως κύμα ''3''. Παράλληλα, ο ΔΤΡ διατηρεί σημαντικές πιθανότητες να επανέλθει και αυτός στα προηγούμενα υψηλά του και τελικά σε νεότερα υψηλά. Αντίθετα, με καθοδική επέκταση οι ανοδικές προσδοκίες θα περιοριστούν σημαντικότατα και για τους δύο δείκτες.

Μεταφορά από το χθεσινό εβδομαδιαίο ενημερωτικό των πελατών της Vital Finance

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ

ΑΛΦΑ Δ.Κ

ΓΔ 8/9 10:40 (Tsaros)

ΔΕΗ επικαιροποίηση

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *