ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, EUROBANK

Μια επανάληψη της αισιόδοξης μακροπρόθεσμης οπτικής της ΔΕΗ με τον διπλό πάτο που ενεργοποιείται πάνω από τα 12,75 ευρώ, για τον οποίο έχει γίνει λόγος και σε προηγούμενες αναρτήσεις. Έχω θέμα όμως με τον δεύτερο πάτο αναφορικά με το αν θα πρέπει να τον βλέπω ως τέτοιο καθ'ότι συνέβη μετά τον διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ γι αυτό και παρατίθενται τα μηνιαία διαγράμματα των δυο μετοχών αλλά και το γνωστό αυθαίρετο που δείχνει την πορεία των τιμών που βλέπουν στις αποτιμήσεις τους όσοι μακροπρόθεσμοι έχουν διακρατήσει από πριν και τους δυο τίτλους (τουλάχιστον).

Η σύγκριση της πορείας των δυο μετοχών από τη στιγμή του διαχωρισμού τους σε εβδομαδιαία κλεισίματα

Κάποιες αρνητικές αποκλίσεις που πρέπει να 'χουμε κατά νου αν κι ο Σεπτέμβρης μόλις άρχισε...

Όπως έχει ήδη επισημανθεί κι από άλλους φίλους ειδικότερα η ΔΕΗ έχει αρνητικές αποκλίσεις και στα μικρότερα χρονοπαράθυρα

Να συμπληρώσω με μια ματιά στον ΑΔΜΗΕ που σταμάτησε ακριβώς στο βραχυπρόθεσμο στόχο, 0,02 ευρώ πριν την υπέρβαση για αλλαγή της τάσης στο εβδομαδιαίο με όρους fractals. H τάση πάντως αλλάζει ήδη σύμφωνα με τους ταλαντωτές.

Στο ημερήσιο έχει αλλάξει πάλι και με αυτή τη διόρθωση έχω αρχίσει να βλέπω ως πιθανό τον σχηματισμό του δεξιού ώμου του ανάστροφου ΩΚΩ που είναι σχηματισμός ανοδικής αναστροφής στη μεσοπρόθεσμη εικόνα. Εννοείται ότι την πιθανότητα διπλής κορυφής στο 2,75 & 2,74 ούτε που θέλω να τη σκέφτομαι...

Τέλος άλλη μια ματιά στην ΕΥΡΩΒ που ετοιμάζεται για μια σημαντική διάσπαση αφού η κύρια τάση των τιμών της παραμένει ανοδική.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *