ALPHA, ETE, EUROBANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Ελαφρώς καλύτερο το εβδομαδιαίο κερί στις 3 (πλην ΠΕΙΡ με βάση το κλείσιμο πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων). Και στις τρεις η τάση είναι ανοδική όσο δεν παραβιάζεται το χαμηλό του Μάη, ενώ η εικόνα των ταλαντωτών δείχνει ατασική κίνηση. Αν και αυτή την εβδομάδα κρατηθούν οι τιμές υψηλότερα από το χαμηλό της 19ης Ιουλίου τότε η οριζόντια στήριξη θα υπολογίζεται πλέον σε αυτό το χαμηλό.

Στην ΑΛΦΑ  είχαμε για πρώτη φορά κλείσιμο απόλυτα οριακά πάνω από το 1,1595 όπου έχουμε τη γραμμή ενεργοποίησης του σχηματισμού διπλού πυθμένα κι η σταθερή υπέρβαση των 1,61 βελτιώνει θεωρητικά τις πιθανότητες για ανοδική κίνηση των τιμών αφού έτσι αλλάζει η ημερήσια τάση με όρους  fractals.

Οι γραμμές τάσης και στα δυο χρονοπαράθυρα είναι η πλησιέστερη στήριξη.

Στην ΕΤΕ η εικόνα είναι ανοδική με ανοδική διάσπαση και οι στηρίξεις βρίσκονται αρχικά στις ανοδικές γραμμές τάσης και στα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά του ημερήσιου

Στην ΕΥΡΩΒ η εικόνα είναι ακόμα πιο ατασική αφού χρειάζονται ανοδικές διασπάσεις για επάνοδο σε ανοδική τάση στο ημερήσιο ενώ στο εβδομαδιαίο είναι η μόνη που δεν έχει δώσει από τον Νοέμβριο εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω από τον 20ρη κινητό της παρά το γεγονός ότι το παλεύει τις τελευταίες εβδομάδες αφού δεν μπορεί και να απομακρυνθεί.

Η ΠΕΙΡ βέβαια είναι μια κατηγορία μόνη της  και θα χρειαστεί υπέρβαση του υψηλού της περιόδου μετά το τελευταίο dillution όπως ήδη είπαμε αφού μόνο έτσι θα έχουμε ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης.

Στο ημερήσιο πάντως είχαμε "πρόσκρουση" ακριβώς στη γραμμή λαιμού της διπλής κορυφής ακριβώς(!) οπότε το μυαλό μου πάει και σε retest αφού έχει πιαστεί μόνο ο πρώτος στόχος του σχηματισμού. Η τάση τυπικά είναι ανοδική υπό επιβεβαίωση που θα έρθει με ανοδικές διασπάσεις και δεν αναμένεται βραχυπρόθεσμα διαφοροποίηση από την κίνηση των άλλων τριών συστημικών.

Τα επίπεδα ενδιαφέροντος με όρους  fractals και για τις 4 μετοχές, αναφέρονται στο πινακάκι που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSE Κρυφή αρνητική απόκλιση?

ΟΛΠ 31/8 Αντίθετοι σχηματισμοί

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *