Σημειώσεις για ΔΤΡ, ΓΔ, ΕΛΠΕ. ΜΟΗ, ΑΔΜΗΕ

Σε αντίθεση με τον ΓΔ ο ΔΤΡ δεν πέρασε κανένα από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά του και παραμένει σε καθοδική τάση. Με μια ματιά βλέπουμε δυο αντίθετα σενάρια. Το ανοδικό συμπίπτει με την υπέρβαση των πρόσφατων τοπικών υψηλών ενώ το καθοδικό με την απώλεια του χαμηλού της 19ης Ιουλίου. Για την ώρα το ανοδικό φαίνεται να είναι και το πιθανότερο...

Επιστροφή στον ΓΔ στον οποίο παρά την ανοδική υπέρβαση και την αλλαγή τάσης έχουμε αρνητική απόκλιση στον RSI η οποία αν δεν αρθεί άμεσα θα φρενάρει την ανοδική αντίδραση.

Ενδιαφέρουσα αντίδραση και αλλαγή τάσης είχαμε και στα ΕΛΠΕ που μοιάζει λογική αν λάβουμε υπόψη τις δυο θετικές αποκλίσεις.

Με μια μέρα καθυστέρηση στις μπλε μετοχές ήρθε να προστεθεί και η ΜΟΗ που ενεργοποίησε και νέο σχηματισμό αναστροφής στους δυο τελευταίους πυθμένες. Η μίνι Δ.Κ πέτυχε μόνο τον 1ο στόχο της.

Αντίστοιχο σχηματισμό ενεργοποίησε κι ο ΑΔΜΗΕ που από προχθές είχε κανει την πρώτη υπέρβαση αλλά όχι σε κλείσιμο. Λίγο ψηλότερα από το στόχο είναι  η πλησιέστερη οριζόντια αντίσταση και επίπεδο αλλαγής τάσης στο εβδομαδιαίο...

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *