ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΜΟΗ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, COCA COLA, ALPHA BANK

Ακολουθώντας τη μαμά που φαίνεται να έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράματα και η μικρή είχε εντυπωσιακή κίνηση σήμερα δικαιώνοντας την αλλαγή τάσης από τις 3/8/21.

Η τάση στο εβδομαδιαίο έχει τυπικά αλλάξει από τον περασμένο Σεπτέμβρη αλλά η μεγάλη κινητικότητα με αύξηση του όγκου συναλλαγών έχει ξεκινήσει από την Άνοιξη.

Στη μεγάλη εικόνα βλέπουμε ότι οι τιμές έχουν φθάσει προ σημαντικής οριζόντιας αντίστασης στην περιοχή 2,18 και δείχνει να έχει την κατάλληλη φόρα για την μεγάλη υπέρβαση του υψηλού δεκαετίας. Δίκιο είχε πιθανότατα ο Στέλιος που ενθουσιάστηκε με τις προοπτικές που ανοίγει η ανοδική διάσπαση και ήταν η αφορμή να της ρίξω μια ματιά μετά από καιρό.

Ενδιαφέρουσα τεχνική εικόνα το δίχως άλλο με έκανε να περιλάβω το χαρτί στο γνωστό πινακάκι που θα ξαναδούμε μετά από καιρό.

Το μπλε έχει καταλάβει περισσότερο χώρο με τελευταία προσθήκη την ΕΥΡΩΒ που παραβίασε το επίπεδο 0,811 και μαζί με τον ΟΤΕ κυρίως αλλά και τον ΟΠΑΠ (κι αυτός από τις τελευταίες προσθήκες) κράτησε τους δείκτες τις τελευταίες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΗ

ΕΛΧΑ

ALPHA

EEE

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΙΝΚΑΤ UPD 20/8/21 12:20

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *