Ανασκόπηση ΓΔ, FTSE, ΔΤΡ & Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Καμιά ουσιαστική αλλαγή  από την τελευταία εβδομαδιαία ανασκόπηση για τον ΓΔ που έφθασε ως το 77% διόρθωσης του πτωτικού πριν επιστρέψει χαμηλότερα την Παρασκευή. Οι τιμές παρέμειναν πάλι πάνω από τον 20ρη ολοκληρώνοντας το σχηματισμό ενός σημαντικού εβδομαδιαίου χαμηλού στις 830 μονάδες και το ίδιο έγινε και στους ΔΤΡ & FTSE.

Το ίδιο έκαναν και σημαντικοί τίτλοι από το πινακάκι μας που σημειώνονται με κίτρινο χρώμα στην πρώτη στήλη αφού ανέβασαν σημαντικά τα επίπεδα της στήριξής τους στο εβδομαδιαίο ώστε να μην απέχουν πια πολύ από τις τρέχουσες τιμές τους. Όλοι αυτοί οι τίτλοι παραμένουν σε ανοδική τάση με όρους fractals.

BIO

Σε ανοδική τάση στη μεγάλη εικόνα με τον ανοδικό σχηματισμό να παραμένει ενεργοποιημένος παρά την καθόλου αμελητέα διόρθωση.

Στο εβδομαδιαίο η τάση παραμένει καθοδική με όρους fractals αφού η διόρθωση έφθασε στο 50% της ανόδου από το χαμηλό έτους κι αλλάζει με υπέρβαση των 4,85 ευρώ. Όπως και στον ΓΔ είχαμε κι εδώ κρυφή ανοδική απόκλιση που συνέπεσε με την ανοδική αντίδραση. Ήδη στο ημερήσιο η τάση είναι και πάλι ανοδική.

Η ΕΛΧΑ συμπεριλαμβάνεται όπως είδαμε παραπάνω στις μετοχές που είναι πολύ κοντά πλέον στην εβδομαδιαία τους στήριξη με την διόρθωση να έχει προσεγγίσει το 50% όλης της ανόδου από τα περυσινά χαμηλά και την Ρ να μοιάζει με ανυπέρβλητο εμπόδιο...

Η τάση στο ημερήσιο αλλάζει με υπέρβαση των 2,01 ευρώ αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να' χει όρεξη για ανοδικά σενάρια.

Στη CENER οι τιμές βρίσκονται σε στήριξη αλλά κι εδώ χρειάζεται πειστική υπέρβαση της Ρ για να αρχίσει να αλλάζει η εικόνα.

Στο ημερήσιο όπου επίσης έχουμε καθοδική τάση τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με υπέρβαση των 2,535 ευρώ αφού θα έχουμε επιβεβαίωση - ενεργοποίηση του ανάποδου ΩΚΩ που βλέπουμε στο διάγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

3Ε 6/8 (Goldfish)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *