ΓΔ, ΤΕΝΕΡΓ, ΕΛΠΕ, ΑΔΜΗΕ: Ενδιαφέρουσες συμπτώσεις στις γραμμές τάσης – ΓΕΚΤΕΡΝΑ, CENERGY

Η αντίδραση στην διασπασθείσα κατερχόμενη γραμμή μακροπρόθεσμης τάσης στον ΓΔ, που αφήνει ελπίδες (προς το παρόν) ότι είδαμε ένα ακόμα retest επιβεβαίωσης της ανοδικής διάσπασης δεν ήταν η μόνη τεχνική ελπιδοφόρα σύμπτωση.

Στην ΤΕΝΕΡΓ η αντίδραση ήρθε από τη σύμπτωση της παράλληλης με την πράσινη κατερχόμενη που θα μπορούσε να είναι η γραμμή λαιμού ενός μεγάλου ασύμμετρου ΩΚΩ.

Αξιοπρόσεκτη είναι η συμπεριφορά του εβδομαδιαίου στοχαστικού τις τελευταίες εβδομάδες

Άξια προσοχής κι η αντίδραση των τιμών μόλις  έφθασαν στη δική τους γραμμή μεσοπρόθεσμης τάσης των ΕΛΠΕ

Τέλος ενδιαφέρουσα κι ανοδική διάσπαση  της δοκιμασμένης αντίστασης της πτωτικής γραμμής βραχυπρόθεσμης τάσης στον ΑΔΜΗΕ που επιτρέπει ελπίδες ότι θα στείλει τις τιμές να δοκιμάσουν και την επόμενη αντίσταση, δεδομένου του συνδυασμού των θετικών σημάτων των ταλαντωτών και της θετικής απόκλισης που βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

κατάφερε να αλλάξει τάση με όρους fractals την Παρασκευή και παρά το κλίμα της μαύρης Δευτέρας διατηρήθηκε κοντά στη γραμμή λαιμού της Δ.Κ δείχνοντας ότι δεν έχει όρεξη να κινηθεί προς τους στόχους της. Η κάτω παράλληλη έχει πλέον κατοχυρωθεί με τρια σημεία επαφής προσδιορίζοντας το πλαγιοκαθοδικό κανάλι που σύμφωνα και με τους ταλαντωτές παίρνει σειρά να δοκιμαστεί η πάνω πλευρά του ή και να διασπαστεί ανοδικά

Εικονίδιο

CENER
Τόσο η θετική απόκλιση όσο και τα οι ταλαντωτές δείχνουν διαθέσεις αναστροφής κι η επιβεβαίωση θα έρθει με υπέρβαση των 2,555 ευρώ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *