ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, JUMBO, ETE, ΑΔΜΗΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, LAMDA DEVELOPMENT: Σημειώσεις για την εικόνα στα εβδομαδιαία

Μετά την αρνητική απόκλιση και τα "σήματα" των ταλαντωτών πήραμε στο κλείσιμο της εβδομάδας κι άλλη μια ένδειξη ότι η μεσοπρόθεσμη τάση έχει αλλάξει με την διάσπαση του κινητού 20 εβδομάδων. Η επόμενη που αναμένεται 2 εβδομάδες τώρα είναι η διάσπαση των 852,54 μονάδων του τοπικού χαμηλού της 21/5/21 που είναι και το χαμηλότερα από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία LOW FRACTALS για την σημασία του οποίου έχουμε επαλειμμένα αναφερθεί στις τελευταίες αναρτήσεις για τον δείκτη. Το επίπεδο αυτό σχεδόν συμπίπτει με το 38% διόρθωσης όλης της ανόδου από το χαμηλό έτους κι η διάσπασή του θα μετατοπίσει το ενδιαφέρον στα επόμενα fibos αλλά και στο ενδεχόμενο να βλέπουμε ενεργοποίηση της μεγάλης διπλής κορυφής.

Στην ΜΠΕΛΑ παραμένει προβληματική η εικόνα με την τάση να παραμένει καθοδική και τους πτωτικούς σχηματισμούς ενεργοποιημένους. Αυτή την εβδομάδα ήρθε να προστεθεί κι η διάσπαση της S.

Προβληματική είναι η εικόνα και στην ΕΤΕ παρά το γεγονός ότι δεν έχει παραβιαστεί το σημαντικό χαμηλό της 21/5/21 αλλά στα εβδομαδιαία κλεισίματα έχουμε μια διπλή κορυφή στα 2,72 ευρώ που είναι ενεργοποιημένη κι "υπόσχεται" να δούμε τις τιμές ακόμα και στην περιοχή των 2 ευρώ.

Οι ταλαντωτές έχουν κι εδώ καθοδικά σήματα κι οι αρνητικές αποκλίσεις του RSI δικαιολογούν την ταλαιπωρία όπως και στον ΓΔ.

Καθοδική διάσπαση της γραμμής τάσης είχαμε και στον ΑΔΜΗΕ που είναι σε καθοδική τάση  εντός του καθοδικού καναλιού που βλέπουμε στο διάγραμμα και μπορεί να δώσει ακόμα καλύτερες εκπτώσεις.

Καθοδική είναι η τάση και στο εβδομαδιαίο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που στο ημερήσιο δείχνει αξιοσημείωτη αντοχή αφήνοντας ελπίδες ότι μπορεί να βλέπουμε ένα δεξί ώμο του μεγάλου σχηματισμού αναστροφής. Για να αλλάξει η τάση απαιτείται η υπέρβαση του τελευταίου τοπικού υψηλού οπότε θα μιλάμε για πάρτι.

Καλύτερη είναι η εικόνα στο εβδομαδιαίο της ΛΑΜΔΑ όπου η τάση είναι ανοδική όπως και στο ημερήσιο με βάση τόσο τα FRACTALS όσο και τους ταλαντωτές με το μόνο πρόβλημα να εντοπίζεται στην αρνητική απόκλιση του RSI.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *