ΒΙΟΧΑΛΚΟ, CENERGY, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Καλή αντίδραση στις τελευταίες δυο συνεδριάσεις για δυο από τις μετοχές του ομίλου Στασινόπουλου,

Οι τιμές στη ΒΙΟ διέσπασαν ανοδικά την άνω γραμμή της κατερχόμενης σφήνας κάνοντας το πρώτο βήμα για την επιστροφή σε ανοδική τάση. Αν υπερβούν και την τελευταία κορυφή επανέρχονται σε ανοδική τάση και βάζουν πλώρη για την κορυφή της σφήνας.

Στο εβδομαδιαίο οι τιμές επέστρεψαν και πάλι πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων και τις σημαντικότερες γραμμές που όπως είδαμε και στο προχθεσινό σχόλιο οι οποίες ενώνουν τα δυο τελευταία high & low fractals τα οποία είχαν διασπάσει καθοδικά χτυπώντας το καμπανάκι για αλλαγή της τάσης. Το ζητούμενο τώρα είναι να να διατηρηθούν αυτές οι καλές ενδείξεις και στο κλείσιμο της εβδομάδας.

Στη CENER η αντίδραση έγινε με άνοδο του όγκου, λίγο πριν διασπαστεί το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά στα 2,325 ευρώ κι ο πρώτος στόχος είναι η ανοδική διάσπαση της πράσινης κατερχόμενης γραμμής τάσης. Με υπέρβαση των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών του ημερήσιου εναρμονίζεται η τάση της με τη μεσοπρόθεσμη και πάλι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ

3Ε Αλλαγή τάσης

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *