ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ανασκόπηση με τις τιμές σε στήριξη – INTRACOM: Με στόχο τα υψηλά 10ετίας – ΓΔ, ΕΤΕ, ΤτΕ, ΠΕΙΡ

Η στήριξη που αναφέρθηκε στην τελευταία ανάρτηση, φαίνεται ότι λειτουργεί καλά προς το παρόν κι έτσι αναθερμαίνονται οι ελπίδες, δεδομένης και της θετικής απόκλισης, για μια σοβαρή ανοδική κίνηση μετά από καιρό, αφού είχαμε ανοδικές διασπάσεις των πλησιέστερων γραμμών τάσης με σημαντική αύξηση του όγκου.

Με υπέρβαση των 20,60 ευρώ επανέρχεται σε ανοδική τάση και στο βραχυπρόθεσμο με στόχο περίπου 1,00 ευρώ ψηλότερα, πάνω από την κατερχόμενη κόκκινη γραμμή τάσης του ημερήσιου και κοντά στην αντίστοιχη του εβδομαδιαίου.

Η στήριξη είναι για το ημερήσιο στο τελευταίο χαμηλό (για τους γρήγορους) ενώ στο εβδομαδιαίο με όρους fractals είναι στα 18,18 ευρώ. Πάνω από αυτό το επίπεδο η μεσοπρόθεσμη τάση δεν θεωρείται ακόμα πτωτική παρά το έγκαιρο πτωτικό σήμα του γρήγορου TSI που ακόμα δεν έχει δώσει το αντίστροφο σήμα ανόδου. Αν αύριο τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας έχουμε και πάλι θετικό πρόσημο οι τιμές θα κόψουν ανοδικά τον κινητό των 20 εβδομάδων και πάλι.

Στη μεγάλη εικόνα η τάση είναι ανοδική αφού έχουν διασπαστεί ανοδικά τα δυο προηγούμενα τοπικά υψηλά αλλά οι ανησυχίες μήπως βλέπουμε ή είδαμε κάποιο ανοδικό διορθωτικό Β θα αρχίσουν να υποχωρούν σημαντικά με υπέρβαση και του τελευταίου τοπικού υψηλού στα 22,50 ευρώ.

ΙΝΤΚΑ

Σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα και πολύ κοντά σε αντιστάσεις που έχει τις προϋποθέσεις να τις φθάσει:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500 Επίτευξη στόχου Δ.Π - Νέος Δ.Π

ΕΛΛΕΤΕ, ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *