Σκέψεις για την πιθανότητα διόρθωσης – Αναλύσεις για ΓΔ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΔΕΗ, SP500

Η (διπλή) αρνητική απόκλιση στο ημερήσιο ήδη "επισημοποιήθηκε" χθες με το γύρισμα των δεικτών προς τα κάτω και το χειρότερο είναι ότι με κάποιο τρόπο φαίνεται σοβαρή πιθανότητα η εικόνα να θυμίζει την αντίστοιχη στην περυσινή κορύφωση της αγοράς χωρίς επ' ουδενί να υπονοώ ότι βλέπω την παραμικρή πιθανότητα να δούμε τόσο σοβαρή διόρθωση. Κακομάθαμε να μας κάνει η αγορά τέτοια δώρα κάθε χρόνο...

Στο εβδομαδιαίο έχουμε ακόμα 3 συνεδριάσεις ως το τέλος της εβδομάδας αλλά είναι αρκετά μεγάλη η πιθανότητα να έχουμε κι εδώ επιβεβαίωση της αρνητικής απόκλισης που παρουσιάστηκε και σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Ακόμα και στο μηνιαίο μπορεί να υπάρξει θέμα αρνητικής απόκλισης που θα είναι πιο σοβαρή προειδοποίηση αν ο μήνας δεν κλείσει χαμηλότερα από ότι τον Δεκέμβρη του 2019.

Η δυστοκία εκφράζεται ήδη σε αρκετούς σημαντικούς τίτλους πέραν της ΑΛΦΑ που είδαμε χθες.

Στην ΕΤΕ βλέπουμε την αδυναμία διάσπασης της R στη μεγάλη εικόνα

Σε αρκετές μετοχές που θα δούμε παρακάτω παρατηρείται αδυναμία υπέρβασης του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά ημερήσια υψηλά παρ' ότι οι τιμές τα έχουν προσεγγίσει πολύ.

Τέλος στην ΑΡΑΙΓ είχαμε χθες παραβίαση των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών που δίνει ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης με όρους fractals πράγμα που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει η επίτευξη του ανοδικού της σχηματισμού που βέβαια παραμένει ακόμα ενεργοποιημένος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΔΕΗ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

SP500 (NEK)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *