TITAN: Ενδείξεις κόπωσης – ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, FTSE: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Προσεγγίζοντας την R και το δάσος των οριζόντιων αντιστάσεων από τα μηνιαία high fractals της τελευταίας τετραετίας φρέναρε την δυνατή κούρσα ανόδου, σε συνέπεια με την απόκλιση στο ημερήσιο αλλά και τον υπεραγορασμένο εβδομαδιαίο RSI. Η τάση στο ημερήσιο έδωσε ενδείξεις καθοδικής αλλαγής με τη διάσπαση των τριών τελευταίων τοπικών χαμηλών και του μίνι καθοδικού τριγώνου που μπορεί να φέρει τις τιμές κάτω τα 16,50 ευρώ και το πρώτο τσεκάρισμα της στήριξης από την ανοδική γραμμή τάσης S.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός ενός ακόμα τοπικού χαμηλού στο εβδομαδιαίο κι εκεί στα 9.35 ευρώ πλέον ορίζεται η στήριξη στο μεσοπρόθεσμο με όρους fractals.

Σημαντική ενίσχυση των πιθανοτήτων να αποφύγει το τσεκάρισμα αυτού του χαμηλό είναι η χθεσινή έξοδος από το κάτι σαν κατερχόμενη σφήνα ή καθοδικό κανάλι. Η ημερήσια τάση γίνεται και πάλι ανοδική με υπέρβαση των 10,20 ευρώ.

Στη ΒΙΟ η ανοδική αλλαγή τάσης στο ημερήσιο μειώνει τις πιθανότητες να τσεκάρει το δικό της κρίσιμο επίπεδο του εβδομαδιαίου στα 4,50 ευρώ το οποίο πλέον είναι το χαμηλότερα από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά μετά την ολοκλήρωση  του σχηματισμού του νέου low fractal στα 4,545 ευρώ. Η τελευταία διόρθωση πάντως είναι απόλυτα συμβατή με την αρνητική απόκλιση σε εβδομαδιαίο και ημερήσιο.

Ο ΦΡΛΚ είναι σε ανοδική τάση σε εβδομαδιαίο και ημερήσιο αλλά μετά την τελευταία διόρθωση το επίπεδο αλλαγής τάσης και στα δυο χρονοπαράθυρα έχει ανέβει στα 4,15 ευρώ που γι αυτό το λόγο είναι σημείο αναφοράς. Η ελπίδα είναι ότι έχει σειρά το πάνω μέρος του διαφαινόμενου ανοδικού καναλιού.

Σημειώνεται ότι η διπλή κορυφή του ημερήσιου είναι απενεργοποιημένη ενώ ο στόχος του ανάστροφου ΩΚΩ που είναι ενεργοποιημένος πάνω από τα 4,19 ευρώ δεν έχει ακόμα επιτευχθεί.

Τέλος άλλη μια ματιά στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ που λίγο πριν την ΑΜΚ εμφανίζεται έτοιμη για σημαντικές ανοδικές διασπάσεις

ΔΕΙΤΕ AKOMH

ΓΔ (ΖΕΛΙΣ)

FTSE

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *