ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, LAMDA DEVELOPMENT: Ενδείξεις επιστροφής σε ανοδική τάση

Ενδείξεις για επάνοδο σε ανοδική τάση στο ημερήσιο χθες για ΓΔ & FTSE που έκαναν υψηλότερα υψηλά και κλεισίματα (από τα υψηλά του Απριλίου) καθώς και για  ΒΙΟ και ΛΑΜΔΑ όπου διασπάστηκε το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά και με ιδιαίτερα αυξημένους όγκους, όπως βλέπουμε παρακάτω (εκτός της ΤΕΝΕΡΓ)...

Και οι δυο μετοχές ακολούθησαν την μεσοπρόθεσμη τάση τους που είναι ανοδική κι έδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά στις γραμμές στήριξης του ημερήσιου.

Η πλειοψηφία των χαρτιών του 25ρη είναι πλέον ξανά σε ανοδική τάση και στο ημερήσιο αλλά το πρόβλημα είναι η γνωστή απόκλιση στον ΓΔ που επιμένει (όπως και στον FTSE).

Δεδομένου μάλιστα ότι αύριο κλείνει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να δούμε αρνητική απόκλιση και στο εβδομαδιαίο αν δούμε κλείσιμο (όπως δείχνει) ψηλότερα από τις 910,37 μονάδες (στο κλείσιμο της 30/4).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ Αλλαγή τάσης

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *