ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Δυο εβδομάδες πέρασαν από τη βουτιά της 21/5 και ο ΓΔ πόντο πόντο κατάφερε να ανακτήσει ποσοστό λίγο πάνω από το 5,91% από τις 852,54 μονάδες από όπου ξεκίνησε η αντίδραση στην πτώση κατά την οποία διασπάστηκαν τα τρία τελευταία τοπικά χαμηλά του ημερήσιου διαγράμματος.

Ήδη οι τιμές βρίσκονται ψηλότερα από αυτά τα χαμηλά αφού η κύρια τάση της αγοράς παραμένει ανοδική. Το χαμηλό του Μάη βέβαια είναι πλέον όσο σημαντικό ήταν και το χαμηλό του Γενάρη που ουδέποτε απειλήθηκε. Είναι το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά και παραβίασή του θα είναι σοβαρή ένδειξη ότι αλλάζει η τάση του εβδομαδιαίου.

Για την ώρα, όσο η νέα γραμμή τάσης Σ μένει αδιάσπαστη, πιστεύω ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να πάμε για διάσπαση των 920 μονάδων κι όχι για επιστροφή στις 852 και τον κινητό των 20 εβδομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (GERIS), (CHIEFSTOS), (Tsaros), (Imales)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *