ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, FTSED, FTSEM: Ματιές στη μεγαλύτερη εικόνα

Με μια συνεδρίαση να απομένει για το κλείσιμο του μήνα δεν μπορεί πλέον να αλλάξει τίποτα στη μεγάλη εικόνα στην οποία δεν διακρίνονται σκιές. Η τάση παραμένει ανοδική πάνω από τον κινητό των 6 τελευταίων μηνιαίων υψηλών τον οποίο τσέκαρε στο χαμηλό όπως τσέκαρε και την διασπασθείσα γραμμή της μακροπρόθεσμης τάσης την R και τους δείκτες και ταλαντωτές να παραμένουν θετικοί αφού δεν πρόλαβαν να επηρεαστούν από τη διόρθωση στο ημερήσιο.

Μια ματιά στις βασικές συνιστώσες του Γ.Δ στα εβδομαδιαία διαγράμματα δείχνει ελάχιστες σκιές κυρίως στον ΔΤΡ ο οποίος επέστρεψε εν τούτοις πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων κι έχει και μια πιθανή κρυφή θετική απόκλιση στο RSI του και την αρνητική απόκλιση στον FTSEM που ελάχιστα μπορεί να επηρεάσει τη μεγάλη εικόνα του ΓΔ.

Είναι σαφές ότι κάποιοι τίτλοι με μεγάλο ειδικό βάρος είναι πιθανό να έχουν ανοδικά υπόλοιπα που θα μπορούσαν να προσεγγίσουν μεσοπρόθεσμα αλλά θα πρότεινα σε όσους χρήστες το επιθυμούν να αναφέρουν σε σχόλιά τους έως 4 τίτλους από αυτούς που μπορεί να έχουν προοπτική να δουν ακόμα υψηλότερες αποτιμήσεις και να τραβήξουν και τον ΓΔ προς τις 950 ή και τις 1000 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΟΗ

ΟΤΕ

ΕΥΡΩΒ

ΔΕΗ (NIKDAN)

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ Δ.Π?

ΓΔ (Μ. Αγγελίδης)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *