JUMBO: Επιδείνωση τεχνικής εικόνας – Σχόλιο αγοράς

Ξανά σε καθοδική τάση με τη διάσπαση του χαμηλού των 15,20 ευρώ και κάποιοι θεόστραβοι πτωτικοί σχηματισμοί (ΩΚΩ & Δ.Κ) που πλέον είναι ενεργοποιημένοι πιθανολογούν κίνηση ακόμα και κάτω από τα 14,00 που είναι σημαντικό επίπεδο όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω.

Η τάση στο εβδομαδιαίο δεν έχει αλλάξει και μόλις σήμερα έδειξε διαθέσεις να βρεθεί και πάλι κάτω από τον κινητό των 20 εβδομάδων. Τα εβδομαδιαία χαμηλά είναι πολύ κάτω και δεν βοηθάνε προς το παρόν αλλά η πράσινη ανοδική γραμμή τάσης προσδιορίζεται σαν πρώτη στήριξη στο μεσοπρόθεσμο εφόσον χαθεί ο ΕΚΜΟ 20.

Περιττό να πω ότι ακόμα κι η προσέγγισή της μου φαίνεται δύσκολη από τη στιγμή που άντεξε στα γυρίσματα της πανδημίας αν και τεχνικά θα ήταν ενδεχόμενη.

Στη μεγάλη εικόνα το alert βρίσκεται αυτό το μήνα στα 13,99 ευρώ. Με βάση το σύστημα με τους κινητούς των 4 τελευταίων χαμηλών και υψηλών αλλά και τις ανοδικές διασπάσεις, η τάση ξανάδωσε ανοδικό σήμα μόλις τον Μάρτιο αλλά δεν θα είναι κι η πρώτη φορά που θα ακυρωθεί όπως είχε γίνει και το 2017.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό να έχουμε υπόψη κι ένα από τα σενάρια του φίλου goldfish το οποίο ισχύει όσο δεν διασπάται ανοδικά  το πρόσφατο υψηλό των 16,65 ευρώ, που αντιγράφω από το χθεσινό ενημερωτικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ, ΜΥΤΙΛ, ΦΙΟ, ΑΔΜΗΕ, ΦΡΛΚ, FTSED

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *