ΔΕΗ: Η ανάλυση του Goldfish

H τάση στο ημερήσιο παραμένει καθοδική χωρίς πάντως να πιαστεί ο στόχος του ΩΚΩ αφού οι τιμές βρήκαν στήριξη στον κινητό των 20 εβδομάδων. Το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά είναι προς το παρόν στα 9,60 ευρώ αλλά αν συνεχίσει και διασπάσει την πρώτη αντίσταση στα 9,38 έχουμε ενεργοποίηση του μίνι διπλού πυθμένα που μπορεί να οδηγήσει τις τιμές προς τα πρόσφατα υψηλά.

Ας δούμε και την ανάλυση του φίλου Goldfish με βάση το κλείσιμο της Παρασκευής:

Η τρέχουσα κάθοδος διατηρεί τον χαρακτήρα διόρθωσης (''abcde'') αν και η μετοχή έχει ουσιαστικά προσεγγίσει τον βασικό στόχο των 10 ευρώ.

Διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις για το αν μπορεί να προχωρήσει εγκαίρως σε νεότερα τοπικά υψηλά , έστω και οριακά. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει τότε θα θεωρήσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το ευρύτερο διορθωτικό κύμα ''4''.

Το κύμα αυτό εκτιμούμε ότι σε αντίθεση με το προηγούμενο διορθωτικό κύμα ''2'' (sharp) θα είναι περισσότερο οριζόντιο (flat or triangle) και δεν θα διασπάσει καθοδικά το μεσοχρόνιο ανοδικό κανάλι της μετοχής:

Η ανάλυση αυτή είναι ένα μικρό μέρος του ενημερωτικού που αποστέλλεται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το τελευταίο έχει επίσης πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις για ΜΠΕΛΑ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, DAX, STOXX600 BANKS και πολύ πράμα για ΔΤΡ και ΕΤΕ.

Να θυμίσω ότι αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στην προσφορά στο πάνω μέρος της σελίδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΡΑΙΓ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *