ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Σενάρια

Με τους Αμερικάνικους δείκτες να αν ανακάμπτουν συνεχίζοντας το χθεσινό τους μάζεμα και τον DAX να σιγοντάρει, ο ΓΔ ανέκαμψε κι έκλεισε πάνω από τις γνωστές στηρίξεις του αφού πρώτα έπιασε τον κοντινό στόχο του, αλλά απέφυγε τα χειρότερα χάρις στον ΟΤΕ κυρίως αλλά και τον ΟΠΑΠ που τράβηξαν πάνω όλη την αγορά πάνω καλύπτοντας την αδυναμία των τραπεζών.

Τα σενάρια είναι δυο σύμφωνα με τον φίλο Σωτήρη:

Σενάριο Βασικό: Κρατάμε το 868,73 με κλείσιμο και πάμε 950-1000 μονάδες σαν iii:3:(3).
Σενάριο κόκκινο: Χάνει το 833,90 και κάνουμε μεγάλο 4 που τρώει όλο το καλοκαίρι.

Δείτε και τη  ματιά του Διόφαντου.

Επικαιροποίηση του 1ου σεναρίου http://disq.us/p/2glo1p3

Εικονίδιο

Στον ΔΤΡ η τάση πλέον είναι καθοδική κι η μόνη περίπτωση να γλυτώσει μεγαλύτερη πτώση και να ανατρέψει την κακή εικόνα είναι να αντιδράσει ήδη από την επόμενη συνεδρίαση αφήνοντας ανοιχτό το πολύ θετικό για να το πιστέψω σενάριο διπλού πυθμένα. Με βάση την εικόνα του θεωρώ πιθανότερο ακόμα κι αν αντιδράσει να σχηματίσει ένα δεξιό ώμο όπως φαίνεται στο διάγραμμα. Για την ώρα πάντως κρατάμε ότι άντεξε η πρώτη οριζόντια στήριξη του πλησιέστερου τοπικού εβδομαδιαίου χαμηλού στις 550,36 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ (ΜΕΤΑ την κατάρρευση της ΑΛΦΑ)

ΓΔ (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ)

ΓΔ (ZELIS)

ΑΛΦΑ, ΔΤΡ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ (UPD μετά την κατάρρευση)

ΓΔ (SPAND)

SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΟΠΑΠ (Τάσος)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *