ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Στηρίξεις σε δοκιμασία

Τα χαμηλά της περασμένης Πέμπτης παραβιάστηκαν τελικά και στους τρεις μεγάλους δείκτες χθες δίνοντας μια πρώτη επιβεβαίωση ότι η τάση στο ημερήσιο έχει αλλάξει. Ειδικότερα στον FTSE που θα δούμε παρακάτω αλλά και στον ΓΔ οι τιμές έκλεισαν λίγο ψηλότερα αλλά αν επανέλθουν και κλείσουν χαμηλότερα θα ενεργοποιηθούν και οι σχηματισμοί που αναφέρθηκαν κι εδώ.

Νέο πτωτικό χάσμα χθες με τις τιμές να φθάνουν μια ανάσα από το στόχο της μικρής διπλής κορυφής και το πρώτο ανοδικό gap. Οι στόχοι του ΩΚΩ αν επιτευχθούν θα φέρουν τις τιμές να τεστάρουν τον κινητό των 2ο εβδομάδων όπου βρίσκεται και η πρώτη στήριξη του εβδομαδιαίου.

Η εικόνα του δείκτη επηρεάστηκε από την ακόμα δυσμενέστερη εικόνα του ΔΤΡ (που θα δούμε σε ξεχωριστή ανάρτηση το συντομότερο) με δυο από τους τέσσερεις τίτλους να βρίσκονται ήδη στον κόκκινο αφού η ΕΤΕ ακολούθησε τα βήματα που αναφέρθηκαν στην προχθεσινή ανάρτηση και με τις ΑΛΦΑ κι ΕΥΡΩΒ να απέχουν ελάχιστα από τα δικά τους "όρια".

Το καλό σενάριο (υπάρχει και τέτοιο αν αλλάξουν πορεία οι δείκτες στην Wall Str. που μάζεψαν αρκετά χθες) είναι να δούμε να σχηματίζεται ένας δεύτερος τοπικός πυθμένας στο χθεσινό χαμηλό ή ένας μεγαλύτερος στα επίπεδα του πλησιέστερου εβδομαδιαίου low fractal που βλέπουμε και στο 120λ διάγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

CENER αλλαγή τάσης - πιθανή Δ.Κ

TITAN (laaps)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *